Demirkol: Şenol Güneş'in Trabzonspor'un başına geçmesi Fatih Tekke için...

05.09.2024 - 02:00 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 02:15

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un başına Şenol Güneş'in geçmesi hakkında yorumlarda bulunurken Fatih Tekke için de değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol: Şenol Güneş'in Trabzonspor'un başına geçmesi Fatih Tekke için...

AJANSSPOR HABER

Socrates Dergi YouTube kanalında yorumlar yapan Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'in geçmesini değerlendirdi ve Fatih Tekke hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor için konforlu seçim ama Şenol Güneş için...

Şenol Güneş'in son iki teknik direktörlük macerasının kötü geçtiğini vurgulayan Mehmet Demirkol: Şenol Güneş’in Trabzonspor açısından konforlu bir seçim olduğunu düşünüyorum. Stadyumun adı 'Şenol Güneş' kendi adını taşıyan stadyumda maçlara çıkacak.

Bu seçim Şenol Güneş açısından doğru mu? Onu bilmiyorum. Gittiği her yerde belli bir standarda ulaşan Şenol Hoca milli takımda hiç bilmediği bir hezimet yaşadı. Son Beşiktaş döneminde de takımı potansiyelinden çok aşağı düşürdü.

Belki de böyle bir şey lazım

Bunlar Şenol Hoca için beklenmedik şeyler. İki macerası üst üste çok başarısız oldu. Bir taraftan endişeliyim ama bir taraftan da şöyle düşünüyorum: Belki de böyle bir meydan okuma lazım hocaya.

Fatih Hoca'nın geleceği parlak ama...

Fatih Tekke'nin çok önemli bir teknik direktör olduğunu ve geleceğinin çok parlak olduğunu ama şu anda bu göreve gelmesi çok erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü Fatih Hoca'nın kendi oyuncularını seçmeye ve çok ciddi bir kamp dönemine ihtiyacı var.

Bu kaos Fatih Tekke'yi ezerdi

Böyle bir kaosun içine gelmesi onu ezerdi. Bence Şenol Güneş'in Trabzonspor'un başına geçmesi, Trabzonspor’a şimdi gelmemesi onun açısından hayırlı oldu. Fatih Tekke pragmatik hoca değil sistemci bir hoca. Israrla geri dönen oyun kuruyor. Trabzonspor‘la bunu yapıp Beşiktaş’tan 4 tane gol yese o gün biter işin" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler