Mehmet Demirkol: Torreira'nın performansında endişelenmiştir Okan Buruk

21.12.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 21.12.2023 - 21:15

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendiği maç hakkında yorumlar yaptı. İşte tüm detaylar.

Mehmet Demirkol: Torreira'nın performansında endişelenmiştir Okan Buruk

AJANSSPOR-HABER

Socrates Youtube kanalında Galatasaray'ın RAMS Park'ta Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendiği maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, "Galatasaray'ın en kötü maçlarından biriydi bence" yorumunu yaptı. 

"İlk kez gördüm bu sezon"

Fatih Karagümrük'ün Galatasaray kalesine yaptığı baskı ile ilgili konuşan ünlü yorumcu, "Galatasaray'ın evinde 3-5 dakika boyunca bu kadar pozisyon yediğini ilk kez gördüm bu sezon" ifadelerini kullandı. 

"Torreira'nın performansında endişelenmiştir Okan Buruk"

Galatasaray'da oyuna sonradan giren Tanguy Ndombele'nin iyi oynadığını söyleyen Demirkol, Lucas Torreira'nın da form düşüklüğü olduğunu şu kelimelerle söyledi: "Ndombele oyuna girince bir hareketlenme oldu. Torreira'nın performansından endişelenmiştir bence biraz Okan Buruk." 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk, Galatasaray'ın başında 6. derbisine çıkacak!
Habere Git

"Icardi'de de aynı olay var"

Galatasaray'ın iki yıldız futbolcusu Lucas Torreira ve Mauro Icardi'nin son zamanlarda form düşüklüğü yaşadığını deklare eden yorumcu, bu futbolcuların formsuzluğunu takımın oyununa da yansıttığı ifade etti. Mehmet Demirkol, "Torreira kendi standartlarının altına düştü ve bu Galatasaray'ın da oyununa yansıyor. Icardi'de de aynı olay var, en maksimum durumunda değil" açıklamasını yaptı. 

"Bence Barış Alper Fenerbahçe maçında..."

Ünlü spor insanı, Barış Alper Yılmaz'ın 24 Aralık Pazar günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçında ilk 11'de başlamayacağını düşündüğünü söyledi ve sözlerine "Barış Alper'den sol bek yapmaya çalışıyor Okan Buruk ama Fenerbahçe maçına çıkar mı? Bence Barış Alper Fenerbahçe maçında sol bek olmayacak" diye ekledi. 

"Galatasaray, Fenerbahçe'ye bırakacak topu"

Galatasaray'ın Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçında topu ağırlıklı olarak Fenerbahçe'ye vereceğini söyleyen ünlü yorumcu, "Galatasaray, Fenerbahçe'ye bırakacak topu bir de Fred'de yok. İsmail Kartal'da oyunu forse etmeye oynayacak" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletleri satışa sunuldu
Habere Git

"Bana göre penaltı"

Galatasaray'da Karagümrük maçına sol bekte başlayan Barış Alper Yılmaz'ın Karagümrüklü futbolcu Ryan Mendes'e yaptığı hareketi yorumlayan 53 yaşındaki Demirkol, "Barış Alper'in Ryan Mendes'e yaptığı hareket bana göre penaltı. Hakem VAR'la da konuştu ama penaltı kararı çıkmadı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler