Mehmet Demirkol, Türk taraftarlardan ricasını açıkladı

14.06.2024 - 21:27 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 21:34

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Türkiye'nin EURO 2024 mücadelesinde Türk taraftarlardan beklentisini açıkladı. Demirkol ayrıca sakat futbolcuların durumuna da değindi.

Mehmet Demirkol, Türk taraftarlardan ricasını açıkladı

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında EURO 2024 öncesi açıklamalarda bulundu. Demirkol, Türk taraftardan ricasını dile getirirken, Milli Takım'daki sakatlıklara dikkat çekerek, "Neden olduğunu bilmemiz lazım" dedi. İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları...

"Neden olduğunu bilmemiz lazım"

Ferdi Kadıoğlu, Enes Ünal ve daha yeni sakatlık yaşayan ve durumu belirsiz olan İrfan Can Kahveci’nin sakatlığının net açıklanmaması hakkında Demirkol, "Neden olduğunu bilmemiz lazım bu sakatlıkların. Türkiye’de futbolun sürekli dur kalk yapmasından mı oluyor, zeminin tek bir zemin olmamasından mı kaynaklanıyor önce bunun araştırılması lazım. Birilerinin de şu işe bakması lazım bir zahmet" dedi. 

Forma sitemi

EURO 2024 maçlarında Milli Takım forması giymek yerine kulüp takımı formaları giyen taraftarlara sitemini belirten Demirkol, "Bir tek ricam var. Kırmızı-beyaz giyin maçlarda. Üç büyükler, dört büyükler formalarıyla değil. Bir tane başka ülke yok bunun benzerini yapan." şeklinde konuştu.

"Forma alamıyorsanız..."

Sözlerine devam eden Demirkol, "Bu kadar milliyetçilik yapan bir ülkenin bunu yapmaktan çekinmesi gerekir. Forma alamıyorsanız kırmızı veya beyaz bir tişört ile gelin" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler