Mehmet Demirkol: "Yine Fenerbahçelileri kızdıracağım"

26.09.2024 - 18:04 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 18:21

Socrates Dergi YouTube kanalında yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, "Yine Fenerbahçelileri kızdıracağım" dedi ve Jose Mourinho'nun şansını açıkladı. Detaylar...

Mehmet Demirkol: "Yine Fenerbahçelileri kızdıracağım"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı maç öncesi Socrates Dergi YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Demirkol, "Yine Fenerbahçelileri kızdırıcam" dedi ve Jose Mourinho'nun şansını açıkladı.

"Bir sene öncesinin çok iyi takımı"

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile oynayacağı maç hakkında şunları söyledi: "Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'ye geçen sezon elemişti. Bir sene öncesinin çok iyi takımı. Bu sezon Ağustos'un ortasından beri maç kazanmıyorlar. Çok takip etmedim, o yüzden koca koca laf etmek istemiyorum."


"Mourinho açısından bir şans olabilir"

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Galatasaray'a yenildiği maçın Jose Mourinho açısından bir şans olabileceğine dikkat çeken Mehmet Demirkol, "Fenerbahçe açısından şöyle bir durum var. Fenerbahçe'de derbi yenilgisi, yine Fenerbahçelileri kızdırıcam, Mourinho açısından bir şans olabilir. Ya da başına gelmiş büyük bir felaket olacak. Darmadağın olabilir. Tüm sütunlar yıkılabilir" dedi.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol'dan Dursun Özbek'e: "14 milyon Dolar..."
Habere Git

"Galatasaray yenilgisinin..."

Sözlerine devam eden Demirkol, "Mourinho'nun 'Ben bu oyunu başka oyuncularla, başka türlü oynayacağım' deme şansı olabilir. Ama ben Galatasaray yenilgisinin kadroyla ilgili olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"Avrupa'da da çeyrek final, yarı final oynayabilir"

Demirkol, Fenerbahçe'nin kadrosunun Avrupa'da başarılı olabileceğini şu sözlerle iddia etti: "Fenerbahçe Avrupa'da da çeyrek final, yarı final oynayabilir. Bu kadrosu var. Kadroyu yeniden dizayn etmek açısından Mourinho'nun elinde bir güç var artık."

Senin için hazırladığımız haberler