Mehmet Demirkol'dan Arda Güler için transfer yorumu: "Fenerbahçe..."

10.10.2024 - 17:04 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 17:21

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin, Arda Güler'i transfer etmek istediği haberlerini Socrates Dergi YouTube kanalında Mehmet Demirkol yorumladı. Detaylar.

Mehmet Demirkol'dan Arda Güler için transfer yorumu: "Fenerbahçe..."

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler'in bu sezon istediği süreleri alamamaktan şikayetçi olduğu iddia edildi. Bunun üzerine 19 yaşındaki genç yıldız için eski kulübü Fenerbahçe'nin devreye girdiği kaydedildi.

Arda Güler için çıkan transfer haberlerini, Socrates Dergi YouTube kanalında Mehmet Demirkol değerlendirdi. İşte detaylar...

20 milyon Euro'ya transfer edildi

Arda Güler, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer oldu. İspanyol devi, bu transfer için Sarı-Lacivertli kulübe 20 milyon Euro bonservis ücreti ödedi. Eflatun-Beyazlılar, Arda ile 6 yıllık sözleşmeye imza attı.

Sezona istediği gibi başlayamadı

Real Madrid'deki ilk sezonu Arda Güler için istediği gibi başlamadı. Sakatlıklar sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan genç yıldız, iyileştiğinde ise Carlo Ancelotti'nin verdiği kısıtlı sürelerle mücadele etti.

Sezonu gollerle tamamladı

Sezon boyunca 12 maçta forma giyen Arda Güler, toplamda 440 dakika sahada kaldı. Arda buna karşın elde ettiği kısıtlı süreleri iyi kullanmayı bildi ve sezonu 6 golle tamamladı.

Aldığı sürelerden dert yandı, transfer iddiaları gündeme geldi

Arda Güler, bu sezon ise 10 maçta toplamda 291 dakika forma şansı buldu ve bu karşılaşmalarda skor katkısı veremedi. Aldığı sürelerden şikayetçi olduğu ifade edilen Arda Güler için Avrupa'nın birçok devi ve Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

Mehmet Demirkol'dan Arda Güler - Fenerbahçe açıklaması

Mehmet Demirkol, Arda Güler'in Fenerbahçe'ye döneceği iddialarını şu sözlerle değerlendirdi: "Burada Fenerbahçe'nin alacağı iddia ediliyor. Bana hiç mantıklı gelmedi. Global anlamda beceremedi geri döndü anlamına gelir bu. Bunu ister mi Arda ve çevresi? Almanya'da kendini ispatlamanın Real Madrid'e ve Ancelotti'ye bir mesajı olabilir. 17 yaşında değil Arda. Gittiği yere geri dönmek bana mantıklı gelmiyor. Böyle bir tercih yapacağını düşünmüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler