Gazeteci Mehmet Demirkol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Açıklamalarını Yorumladı

14.03.2023 - 19:54 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 20:08

Ünlü gazeteci Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalındaki programında Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş maçı ardından yaptığı yorumları değerlendirdi.

Gazeteci Mehmet Demirkol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Açıklamalarını Yorumladı

AJANSSPOR-HABER

Gazeteci Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalındaki Karşı Karşıya programında Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun 2-0 kaybedilen Beşiktaş maçının ardından futbolculara ve taraftarla yönelik yaptığı eleştirileri değerlendirdi.

"Söylediklerini inanarak sarf ettiğini sanmıyorum"

Emre Belözoğlu'nun maç sonu kullandığı ifadeleri öfke etkisinde sarf ettiğini düşünen Demirkol “Emre Belözoğlu çok sinirliydi maçın sonunda. Ben söylediklerini çok inanarak sarf ettiğini düşünmüyorum. Teknik direktör her şeyi der." dedi.

 

"Ona göre takım yap o zaman"

Maç sonu alınan sonucu futbolculara bağlayan Belözoğlu'nu eleştiren Demirkol “Emre’nin söylediği şey şu; ben her şeyi anlatıyorum. Bu oyuncular yapamıyorsa ben ne yapayım diyor. Söylediği şey bu ama sen dün gelmedin ki. Ona göre takım yap o zaman.” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş maçı açıklaması: ''Şerefinle oyna, hakkınla kazan''
Habere Git

"Gidip annenizi nasıl öpüyorsunuz?"

Beşiktaş taraftarının Belözoğlu'na yönelik hakaret içeren tezahüratlarını kınayan başarılı gazeteci “Bunu artık kendinize yakıştırıyor musunuz? Ne kadar kolay bu eril dille sürekli birisinin annesine küfür etmek, sürekli birisinin eşine, çocuğuna ne kadar kolay yapabiliyorsunuz bunu ya. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize, aynaya nasıl bakıyorsunuz, annenizi gidip nasıl öpüyorsunuz sonra? Sinir anıyla ağızdan çıkmış bir şey değil, organize.” dedi.

"Kullandığı eril dil korkunç"

Emre Belözoğlu'nun taraftarı eleştirdiği üslübu da kusurlu bulan Demirkol “Emre Belözoğlu’nun bunu eleştirirken kullandığı eril dil de en az bunun kadar korkunç. Başkasının elini tutmamış falan, tutsa ne olur ya, o zaman edebiliyor muyuz?” dedi.

"Kötü bir kaybeden"

Emre Belözoğlu'nun kaybettiği zaman sergilediği tutumu eleştiren Mehmet Demirkol “Emre Belözoğlu saha içinde de sinirliydi saha için de hep bunu yapıyordu ama saha dışında da yenilgiye tahammülsüz, kötü bir kaybeden. İyi bir kazanandır. İyi bir kazanan derken kazandığı zaman şımarıklık yapan bir kazanan değildir yani. Ama kaybettiği zaman kontrol kayboluyor.” dedi.

İlgini Çekebilir
Belözoğlu'ndan Beşiktaş maçı sonrası sitem: "Yakıştıramadım"
Habere Git

"Plan sahada çalışmıyor"

Başakşehir'in ligdeki 4 maçlık galibiyet hasretinin sebebi ile ilgili gözlemini paylaşan Demirkol “Emre Belözoğlu takımı antrenmanda görüyor, ne yapabildikleri görüyor, planını yapıyor, sahaya çıkıyor olmuyor.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler