Mehmet Demirkol'dan Cengiz Ünder şaşkınlığı!

10.09.2024 - 23:17 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 23:27

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Cengiz Ünder'in Avrupa Şampiyonası'nda kadroda yer alamaması hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Mehmet Demirkol'dan Cengiz Ünder şaşkınlığı!

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ama bekleneni veremeyen ve Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım kadrosunda da yer alamayan Cengiz Ünder hakkında açıklamalarda bulundu ve şaşkın olduğunu ifade etti.

"Cengiz nasıl Avrupa Şampiyonası'nda olamaz!"

Avrupa Şampiyonası'nde Millilerimizin 26 kişilik kadrosunda yer almayan Cengiz Ünder hakkında konuşan Mehmet Demirkol, "Bildiğimiz Cengiz olsa ben ilk onu yazarım kadroya. Cengiz'de futbol aşkı var mı? Cengiz nasıl Avrupa Şampiyonası'nda olamaz! İnanamıyorum ya, Cengiz nasıl atamazsın Avrupa Şampiyonasına kendini?" dedi.

İstanbulspor maçında 4 gol attı

7 Ocak tarihinde Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile karşılaştığı ve 5-1 galip geldiği maça ilk 11'de başlayan Cengiz Ünder, kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol atma başarısı gösterdi. İstanbulspor ağlarına 4 gol yollayan Milli futbolcu, gollerin tamamını ceza sahası dışından kaydetti.

Fenerbahçe kariyeri

Geçen sezon, 33 maçta forma giyen 27 yaşındaki başarılı futbolcu 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise Fenerbahçe formasıyla 1 maçta forma giyen Cengiz Ünder, Avrupa Ligi listesinde de yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler