Mehmet Demirkol'dan Dursun Özbek'e: "14 milyon Dolar..."

26.09.2024 - 17:30 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 17:38

Mehmet Demirkol, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e gündemdeki sponsorluk anlaşmasıyla ilgili sorularını yöneltti. Demirkol, 14 milyon Dolar'a dikkat çekti.

Mehmet Demirkol'dan Dursun Özbek'e: "14 milyon Dolar..."

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in HT Spor ekranlarında yaptığı açıklamaları yorumladı. Demirkol, Galatasaray'da kısa süre önce iptal olan "MeritKing News" sponsorluğundan gelen 14 milyon dolara dikkat çekti. İşte detaylar...

"Dursun Özbek'ten habersiz istifa etmez"

Mehmet Demirkol, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, ""Cenk Ergün'ün istifa etmesini tasvip etmiyorum" sözleri hakkında şunları söyledi: "Bu konu ilginç. Cenk Ergün, başkana sormadan böyle bir şeye girmez. Çok anlamadım onu. Bence Dursun Özbek'ten habersiz istifa etmez"

"Bir sonraki adım Dursun Özbek"

Sözlerine devam eden Mehmet Demirkol, "Özellikle sosyal medyada yapılan baskıyla Cenk Ergün görevinden ayrıldı. Bir sonraki adım Dursun Özbek." dedi.

"Bu 14 milyon doların ne kadarı alındı"

Galatasaray'ın yasadışı bahis sitesinden sponsorluk aldığı iddiaları hakkında Mehmet Demirkol şunları söyled: "Sponsorluk konusu ilginç. 'Biz ne bilelim, haber sitesiydi' deniliyor. 'Federasyon buna nasıl izin verir' dedim. Dursun Özbek de bunun altını çizdi. Bu 14 milyon doların ne kadarı alındı mesela? Ne kadarı alındı ve oyunculara dağıtıldı?"


"Neden basın toplantısı yapmadınız?"

"Bu reklam yapıldı mı? Yapıldı. Görüşme kimle yapıldı? Neden basın toplantısı yapmadınız? Her sponsor basın toplantısıyla tanıtılıyordu."

"Çözmesi lazım"

Galatasaray'daki karaborsa bilet olayı hakkında da konuşan Demirkol, "Karaborsa bilet işine yine açıklama yapılmadı. 'Bununla 58 milyon Euro kazanıldı, transfer yapıldı' bence böyle olmaz. Ama birileri bu şekilde bilet almış. Böyle bir şey var. Dursun Özbek veya yönetimden birileri yaptı diyemem ama bu oluyor. Bunu Dursun Özbek'in çözmesi lazım" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler