Mehmet Demirkol'dan Erden Timur açıklaması: "Bana belgeleri gösterecekti"

11.03.2024 - 01:33 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 01:37

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube programındaki "Karşı Karşıya" isimli programda Galatasaray - Rizespor maçını yorumladı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol'dan Erden Timur açıklaması: "Bana belgeleri gösterecekti"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 29. haftasında sahasında Rizespor'u konuk eden Galatasaray, rakibini 6-2 mağlup etti. Demirkol maç hakkında "Kerem Demirbay için şu anda Almanya Milli Takımı'nda oynar mı soruları soruluyor. Avrupa'da devam etseydi belki olabilirdi Kerem Demirbay için ama talihsizlik oldu bu onun için" yorumunu yaptı.

"Şu anda en temel oyuncu oldu"

Galatasaray'ın tecrbeli yıldızı Dries Mertens hakkında yorumlarda bulunan ünlü yorumcu, "Şu an geçen sezon kimsenin kafasında olmayan oyuncular temel oyuncuya dönüştü örneğin Dries Mertens. Takımın şu anda en temel oyuncularından biri oldu" dedi.

"Özel hayatıyla alınabilecek biri değil"

Mauro Icardi'nin penaltı pozisyonunda Kerem Demirbay'a hat-trick yapması için topu vermesi hakkında konuşan 54 yaşındaki yorumcu, "Icardi'nin Galatasaraylılar tarafından çok sevilmesinin nedenlerinden biri de bu. Güleryüzlü, jest yapabilen bir oyuncu. Paketi bu zaten, özel hayatıyla alınabilecek biri değil yani" diye konuştu.

"Bana belgeleri gösterecekti"

Galatasaray'da hiçbir futbolcunun alacaklı olmadığıyla ilgili Erden Timur'dan kendisine belgeli kanıt geleceğini söyleyen Demirkol, "Erden Timur bana belgeleri gösterecekti ama bir hastalık durumu oldu ve buluşma gerçekleşmedi. Yoksa bana hiçbir futbolcunun alacağının olmadığını belgeyle gösterecekti" açıklamasını yaptı.

"Gol atmadı ve en iyi oyuncu olarak görülüyor"

Galatasaray'ın dinamosu Lucas Torreira'nın Galatasaray formasıyla ilk golünü atması hakkında yorum yapan Mehmet Demirkol, "Ligin en iyi oyuncularından biri olan bir futbolcu hiç gol atmadı ve takımın en iyi oyuncusu olarak görülüyor. Oyunun detayına baksan adam gol atsa ne olur atmasa ne olur derler" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler