Mehmet Demirkol'dan flaş karar! Büyük değişim sonrası devam edecek mi?

29.03.2018 - 17:10 | Son Güncellenme: 29.03.2018 - 17:10

Mehmet Demirkol'dan flaş karar! Büyük değişim sonrası devam edecek mi?

Mehmet Demirkol, Fanatik TV'de gerçekleştirilen sosyal medya yayınında soruları cevapladı. 

Demirkol, Doğan Medya Grubu'nun, Demirören Holding'e devredilmesinin ardından Fanatik'te devam edip etmeyeceğini de açıkladı. 

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamalarından önemli satır başları:

Ben bunu çok öncesinden beri savunuyorum. Fenerbahçe dışında bütün takımlar buna itiraz edecek. Turgay Şeren'in, Baba Hakkı'nın, Şeref Bey'in şampiyonluğunu nasıl saymazsın? Formalardaki yıldızlarsa sorun bunu kaldır. İlk olarak 10 şampiyonluğa 1 yıldız veriliyordu. Trabzonspor'u onure etmek için bu sayı 5'e indirildi. Bursaspor'u da onure edebilirsiniz. Bu konunun şimdi gündeme gelmesi seçim yatırımı olabilir.

Burak Yılmaz ve Şenol Güneş sözleri

Burak Yılmaz'a pazar günü 2 top gelirse 1'ini gol yapabilir. Galatasaray buna müsaade ediyor çünkü. Keyifli bir maç bizi bekliyor. 
Beşiktaş'a sportif direktör gerekiyor. Şenol Güneş yalnız çalışmayı seven birisi. Sportif direktör olacaksa laf olsun diye olmamalı. Bizim çocuğumuz mantığımız yanlış bir mantık. Her şeyden önce Beşiktaş, Şenol Hoca ile devam etmeli. 

Bizim de futbolcular gibi doğru kararlar vermemiz lazım. Görüşmelerimiz gerçekleşiyor. Gelecek sezon hangi kanalda olacağım netleşecek. Ben prensip olarak bir kulüp başkanın ya da federasyon başkanının bünyesinde bulunduğu gazete ve televizyon kanalında çalışmam şeklinde görüş belirtmiştim. Henüz netleşen birşey yok. Zamanı gelince oturulur konuşulur.

Galatasaray, Rodrigues'e gelen teklifleri değerlendirmeli

Emre Mor diye bir kişilik var hayatımızda fakat kendisinden haberdar değiliz. Galatasaray'da Rodrigues için 16-17 milyon euroluk bir teklif varsa bunu değerlendirmeli. 

Aykut Kocaman devam edecek mi?

Aziz Yıldırım devam ederse başkanlığa bir de bu sezon sonunda şampiyon olamazsa Fenerbahçe Aykut Kocaman'la devam etmez.

 

Pastore ve Talisca birbirinden çok farklı

Pastore ve Talisca birbirinden farklı oyuncular. İşe yarar ama o denge öyle olmuyor. Gelecek sezon Talisca olsa da oraya transfer lazım. Benim şampiyonluk adayım Beşiktaş, bu fikrimden vazgeçmedim. Başakşehir maçındaki isteksiz futbol bir günlük değilse bu futbolla şampiyon olunmaz.

Okay Yokuşlu, Milli maçta çok iyiydi. Yusuf'un şu anda Trabzonspor'dan ayrılmaması lazım. Yusuf Yazıcı'yla oturmak tanışmak isterim. Fakat futbolcuya çok yakın olursan eleştirmek çok zor olur.

Robben, Ali Koç ve Aziz Yıldırım yorumu

Robben her takıma katkı sağlar. Fellaini bu ücretleri hak etmiyor. Fakat şu andaki oyunculara ödenen ücretlere bakmak da lazım. Ali Koç'un çalışmalarının olduğunu biliyorum. Aziz Yıldırım'a şu anda gitsin diyenler görevi bıraktıktan sonra hakkını vereceklerdir.

 AJANSSPOR -

 

Senin için hazırladığımız haberler