Mehmet Demirkol: "Almanya Milli Takımı'na gidebilir"

Furkan Sönmez
22.02.2024 - 14:58 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 15:27

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalındaki "Karşı Karşıya" isimli programda bu akşam oynanacak Sparta Prag - Galatasaray maçını yorumladı. Detaylar.

Mehmet Demirkol: "Almanya Milli Takımı'na gidebilir"

AJANSSPOR HABER

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın bu akşam Çekya'da Sparta Prag ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi son 32 turunu değerlendirdi. Demirkol, ilk maçta Sparta Prag'ın sarı kırmızılıları zorladığını ifade etti ve "Türkiye'de hatta Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı bu kadar çok zorlayan bir takım görmedim ben. Boşluğa çok çabuk pas atıyorlar ve sürekli demarke şut imkanı buldular. Muslera'nın yine her zamanki gibi iyi bir maçıydı. 0.56 gol yiyor maç başı, Galatasaray'daki en iyi dönemini yaşıyor" yorumunu yaptı.

"Bu noktada Okan Buruk'u tebrik ediyorum"

Galatasaray'a, Sparta Prag maçında galibiyet golünü atan Mauro Icardi'nin usta işi bir gol attığını vurgulayan ünlü isim, "Mauro Icardi'nin son dakikada attığı gol çok usta işi bir gol. Baktı, ölçtü ve biçti. Ben yine umutluyum, hatta ilk maçtan daha çok umutluyum. Galatasaray biraz oyuncularının üstüne çıktı. Bu kadar iyi bir oyuncuya sahip bir takıma sahipken teknik direktör takımı olmak işte bu noktada Okan Buruk'u tebrik ediyorum" dedi.

"Almanya Milli Takımı'na gidebilir"

Galatasaray'ın, Bayer Leverkusen'den transfer ettiği Kerem Demirbay'ın son zamanlarda iyi bir form grafiği yakaladığını beyan eden 53 yaşındaki yorumcu, "Kerem Demirbay çok yükseldi, mükemmel oynuyor gerçekten. Böyle giderse Almanya Milli Takımı'na gidebilir Kerem" ifadelerini kullandı. Türk asıllı Alman futbolcu, bu sezon Galatasaray ile çıktığı 29 maçta; 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

"Galatasaray'ın defosunu gösterdi Sparta Prag"

Çekya ekibinin, sarı kırmızıların defosunu gösterdiğini söyleyen ve boş mevkiilere hızlı hücumla çıktıklarını konuşan Mehmet Demirkol, "Galatasaray'ın defosunu gösterdi Sparta Prag. Galatasaray'ın hücum hattına hızlı çıktılar ve oralarda pek çok tehlike yaratmayı başardılar" diye konuştu.

Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

15 Şubat Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçını Sparta Prag ile RAMS Park'ta oynayan temsilcimiz Galatasaray, karşılaşmayı 3-2 kazandı ve rövanş maçına avantajlı gitti. Rövanş karşılaşması ise bugün TSİ 23:00'de oynanacak ve EXXEN platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler