Mehmet Demirkol'dan Galatasaray Doktoru Yener İnce çağrısı! Filip Kostic...

10.09.2024 - 22:56 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 13:06

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic hakkında ve Galatasaray doktoru Yener İnce'nin iddia edilen yorumu hakkında konuştu. Detaylar.

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray Doktoru Yener İnce çağrısı! Filip Kostic...

AJANSSPOR HABER

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic ile ilgili Galatasaray doktoru Yener İnce'nin olumsuz rapor verdiği iddiasını yorumladı.

"Soru işareti var tabii ki de"

Juventus'tan kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Sırp kanat oyuncusu Kostic ile ilgili kafasında soru işaretinin olduğunu belirten Mehmet Demirkol, "Kostic'de soru işareti var tabii ki de. Sakatlık değil ama. Yener Hocanın ismi kullanıldı ama onun açısından doğru olmayabilir bu. Böyle bir rapor verdiyse eğer bunun hasta doktor ilişkisi açısından açıklanmaması gerekir. Bu söyleniyorsa eğer televizyonlarda Yener İnce'nin bilmesi gerekir. Eğer vermediyse böyle rapor haksızlıktır." açıklamasını yaptı.

"Yener İnce'ye her türlü haksızlık yapılıyor"

Galatasaray doktoru Yener İnce'nin, Kostic ile ilgili olumsuz rapor verdiği iddia edildi ve konuyla ilgili ünlü spor yorumcusu Demirkol, "Yener İnce'ye her türlü haksızlık yapılıyor. Filip Kostic'in sürekli sakatlandı haberleri de yanlış. Yazın bir ciddi sakatlık geçirdi o doğru ama bunu kronik sakatlık adlandırabilmek mümkün değil. Buradaki konu Fenerbahçe nasıl oynayacak? Kostic'i sol beke ikna edebilir misin? Bence ikna edebilirsin. Kostic, Fenerbahçe'nin oyununa nasıl uyum sağlar? Asimetrik bir oyun, Beşiktaş'ta yapıyor bunu. Orta sahada da oynayabilir üçlünün solunda, birçok pozisyonda kullanabilirsin. Bence Kostic, iki şekilde transfer edildi biri Galatasaray'a misilleme, ikincisi de derinlik. Maximin'le beraber mi oynayacak yoksa yedeği mi olacak yoksa üçlüye mi dönecek bunlar hep soru işareti." dedi.

Filip Kostic'in geçen sezonki performansı

Juventus ile 2023-2024 sezonunda 33 maçta forma giyen Sırp futbolcu, gol sevinci yaşayamadı ama takım arkadaşlarına 4 kez gol pası verdi. Juventus ile 87 maçta forma giyen Kostic, bu maçlarda 3 gol ve 15 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler