Mehmet Demirkol'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye çağrı! "Protesto etsinler"

Ali Bozkurt
27.11.2023 - 22:31 | Son Güncellenme: 27.11.2023 - 22:43

Mehmet Demirkol, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Kupa'yı Suudi Arabistan'da oynayacak olmalarına protesto yapmalarını istedi. Detaylar...

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye çağrı! "Protesto etsinler"

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Türkiye Futbol Federasyonunun Süper Kupa'yı Suudi Arabistan'da oynatacak olmasını anlamsız buldu ve "Ben olsam Süper Kupa'yı İzmir'de yaparım. Cumhuriyetimizin 100. senesi yani. 2.8 milyon euro için değer mi?" yorumunu yaptı.

"Gitmesinler, oynamasınlar protesto etsinler"

İki takımın da Suudi Arabistan'da oynamamak istemediği yönünde çıkan iddialar üzerine açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu, "Kulüpler istemiyorsa da gitmesinler. Gitmesinler, oynamasınlar protesto etsinler. Zamanında ben, sembolikte olsa Papazın Çayırı'nda Galatasaray - Fenerbahçe maçı olsun dedim ama yok birleşmediler o zaman da" ifadelerini kullandı.

"Ligden mi atılacaklar, küme mi düşürecekler?"

Süper Ligi, Kulüpler Birliği'nin yönetmesi gerektiğini söyleyen Demirkol, "İki takımda oynmasın abi gitmesinler yani eğer istemiyorlarsa. Ligden mi atılacaklar, küme mi düşürecekler? Bu yüzden diyorum ben ligi keşke Kulüpler Birliği yönetse. Galatasaray ve Fenerbahçe divan kurullarının yapmak istemediği şeyi Türkiye Futbol Federasyonu yaptıyor. Eğer bu kadar dert ediliyorsa çıkılmasın maça abi" dedi.

"İstersen Federasyon Başkanını değiştirirsin"

Geçmiş yıllarda Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Şenes Erzik hakkında söylediklerini gündeme getiren ünlü yorumcu, "Zamanında Fenerbahçe Başkanı Ali Şen dediki 'Bu Federasyon Başkanı değişecek' 1 ay sonra da Federasyon Başkanı değişti. Kimdi biliyor musun Federasyon Başkanı? Şenes Erzik'ti. Türk futbol tarihinin en üst düzey yöneticisidir tartışmasız. İstersen Federasyon Başkanını değiştirirsin" açıklamasını yaptı.

"1000 tane davası olan hakem varmıs mesela ya"

Türkiye Futbol Federasyonunun resmi hesaplarındaki, gönderilere yorum atma seçeneğinin kapalı olması hakkında yorum  yapan Mehmet Demirkol, "TFF bence sosyal medyadaki yorumları açsın çok para kazanır. Hakemler mesela kazanıyor, 1000 tane davası olan hakem varmış mesela ya" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler