Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho itirafı

12.09.2024 - 12:30 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 13:44

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho itirafı

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Kaan Kural'ın moderatörlüğünü yaptığı Oyna Devam programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Demirkol, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun röportajını değerlendirdi.

"Biraz daha derin cevaplar isterdim"

Mourinho’nun kendi standartları altında bir röportaj verdiğini düşünen Mehmet Demirkol, "Açıkçası biraz daha derin cevaplar isterdim. Mourinho röportajlarında da teknik direktörlüğünde olduğu kadar renkli bir adam her zaman konuşturacak detaylar verir. Gündemin peşinde koşmaz gündemi kendi yaratır" dedi.

"Biraz frene basarak konuşmuş gibi"

Mourinho standartları gereği daha iyi açıklamalar beklediğini düşünen Demirkol, "En iyi röportajlarından biri değil biraz frene basarak konuşmuş gibi geliyor. Belki ‘Ülkeyi tanımaya çalışıyorum’ aşamasında olduğu için öyle söylemiş olabilir. İlgi çekici kısımlar var tabi açıklamalarında. Galatasaray’ın hakemlerle ilgili söyledikleri. Mourinho standartları gereği çok daha fazla bir açıklama beklenebilirdi. Osimhen’le ilgili zaten çok beğendiğini biliyorduk. Oraya bir de ‘kendisini çok iyi yere atıyor’ diye sıkıştırmış" şeklinde ifade etti.

"Mourinho’nun en düşük hali bile Türkiye’nin çok yukarısında"

Mourinho’nun teknik direktörlük seviyesini ifade etmek isteyen Demirkol, "Mourinho Türkiye’ye gelmeden önce ‘acaba oyunu eskidi mi kendisini yenileyemiyor mu’ gibi tartışmalar vardı. Belki İngiltere’de bir yere gitse yine olacaktı. Ama Türkiye’de baz o kadar düşük ki onun ortalaması en düşük hali bile Türkiye’nin çok yukarısında. Mourinho’nun getirdiği her sistem Türkiye’nin üzerinde olur. Bende zamanında ‘eskidi mi acaba bu adam’ diye düşünüyordum ama gördüklerim ve peşine düştükleri şu an için bunun ötesinde" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler