Mehmet Demirkol'dan kıyas: "Herkes Fatih Terim değil"

12.08.2024 - 17:23 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 17:41

Mehmet Demirkol, Süper Lig'in yeni teknik direktörleri Jose Mourinho ve Arda Turan'dan bahsetti. Demirkol ayrıca, "Herkes Fatih Terim değil" yorumunda bulundu.

Mehmet Demirkol'dan kıyas: "Herkes Fatih Terim değil"

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında, Süper Lig'in yeni sezonunun ilk haftasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'dan ve Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'dan bahseden Demirkol, "Herkes Fatih Terim değil" ifadesini kullandı.

"Şimdi daha iyi anladım"

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli takımın Adana Demirspor galibiyetinin ardından şu açıklamaları yapmıştı: "İki günde iki maç oynandı. Cuma akşamı Galatasaray - Hatayspor maçı. Bu akşam da biz oynadık. Çok fazla şey öğrendim. Bu süreçte bana verilen bilgiler harikaydı ama şimdi daha iyi anladım."

"Mourinho bunu sahiplenir"

Mehmet Demirkol, Portekizli teknik direktörün bu açıklamaları hakkında şu yorumu yaptı: "Fenerbahçe'nin bu sene sözcüsü Mourinho olacak. O mücadelenin bayraktarı olacak. Oyunculara da bunlar söylettiriliyor. Ama Mourinho öyle değil sahiplenir bunu."

Arda Turan'ın kırmızısı

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, takımının ilk maçında yoğun itiraz sonucunda kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. Arda Turan'ın bu davranışı hakkında Mehmet Demirkol, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ayarını doğru tutturmanız lazım"

"Arda Turan tansiyonu sever. Ben Arda Turan'ın oluşturmaya çalıştığı portreye uygun bir davranış olduğunu düşünüyorum bunun. Bunun ayarını doğru tutturmanız lazım."

"Herkes Fatih Terim değil"

"Emre Belözoğlu mesela hayatta düşüremeyeceğin takımı düşürdü geçen sezon. Daha düşmeden kenarda göz yaşı döktü. Oraya savrulabilirsin. Herkes Fatih Terim değil. Onu ayarlamak kolay değil. Çok riskli bir alan."

Senin için hazırladığımız haberler