Mehmet Demirkol'dan transfer eleştirisi!

10.09.2024 - 21:59 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 22:12

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında Türkiye'deki transfer döneminin geç bitmesi hakkında görüşlerini dile getirdi. İşte tüm detaylar.

Mehmet Demirkol'dan transfer eleştirisi!

AJANSSPOR HABER

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Türkiye'deki transfer döneminin geç bitmesine tepki gösterdi. Demirkol, "Biz niye 15 gün geç bitiriyoruz ya transferi. İlla bir arka yolu bulacağız, illa bir numara çekeceğiz. Daha kaç yabancı olacağı belli değil. Yeni düzen, Temmuz'daki talepten dolayı olmadı mı? Kulüpler yanlış mı talep etmiş? Şu anda birçok kulübümüz, bir adam bulayım da kaç paraysa alayım, taraftarı susturayım istiyor. Birisinin el atması lazım, bu böyle olmaz. Birisinin, 'Defterlerini getir bakayım sen buna kaç vermişsin' demesi lazım." ifadelerini kullandı.

"Hiçbir şey olmamız gibi izliyorlar"

Adana Demirspor'un yediği transfer yasağı ile ilgili de konuşan ünlü isim, "Adana Demirspor neden böyle mesela? Kalesinde 15 yaşında kaleci var, belki büyük kaleci olacak ama belki de kaybolacak ezilip. Hiçbir şey olmamış gibi izliyorlar. Karabük ligden çekildi ya. Hani şirket olunca düzelecekti bunlar! Bunların hepsi şirket." dedi.

Türkiye'de transfer dönemi ne zaman bitiyor?

Beş büyük ligde yaz transfer dönemi 30 Ağustos'ta sona erdi. Ülkemizde ise yaz transfer dönemi 13 Eylül tarihinde sona erecek.

Süper Lig'de kaç transfer yapıldı?

13 Eylül'e kadar devam edecek olan ligimizde 19 kulüp tam 385 transfer yaptı. Takımlar ayrıca 379 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Senin için hazırladığımız haberler