Mehmet Demirkol'dan Tudor'a 3 santrforla oynama önerisi: Takılırsan gidersin!

22.11.2017 - 11:31 | Son Güncellenme: 22.11.2017 - 11:31

Mehmet Demirkol'dan Tudor'a 3 santrforla oynama önerisi: Takılırsan gidersin!

NTV Spor'da Spor Servisi programında Beşiktaş-Porto maçını yorumlayan Mehmet Demirkol'un konuşmalarından Ajansspor'un derledikleri şöyle:

Mehmet Demirkol: Porto ilk 15 dakikayı görünce beraberliğe razı oldu. Beşiktaş o mesajı verdi.

Mehmet Demirkol: Lahoz mükemmel yönetti. Bizim hakemlerimiz de ders almalı.

Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ın bu oyunu Türk futbolunun yansıması değil, önünde. Biz bu oyunu lokomotif olarak kullanabilecek miyiz?

Mehmet Demirkol: Tarihte başarılı olmuş takımlarımıza bakalım hepsinin kafasında gol var. Fatih hocanın, Zico'nun, Lucescu'nun kafasında gol vardı.

Mehmet Demirkol: Bu Beşiktaş'ın sıkıntı çektiği dakikalar, golü düşünmediği dakikalar.

Mehmet Demirkol: Bizim hocaların önünde bir örnek var. Mesut Bakkal mı olacaksın, Şenol Güneş mi? Burada bir gelecek yazılıyor. Biz bunu lokomotif olarak kullanıp, peşine takılacak mıyız?

Mehmet Demirkol: Tarih yazarı, dilimize çok yapıştı. Şenol Hoca'nın söylediklerinden yola çıkarak söyleyeyim, biraz geleceği yazmamız lazım. Burada gelecek yazılıyor, tarih değil.

Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ın grubundan (Şampiyonlar Ligi) 1 puanla çıkacak Türk takımlarını biliyorum. İsimleri vermeyeyim.

Mehmet Demirkol: Tolgay Arslan, üst düzey oynadı; hakikaten Real Madrid'lik oynadı...

Mehmet Demirkol: Pepe, Marcelo ile birlikte oynasaydı; bugüne kadar gördüğümüz en iyi savunma ikilisi olacaktı. Öyle bir ikili çok üst düzey olacaktı.

Mehmet Demirkol: Tudor, Alanyaspor maçında tek santrafora dönüyor ya.. Ben olsam Vagner Love da yok, üç santrafora dönerim. Tudor’un hep 3-4 puan önde gitmesi gerek. Bir takılırsa gider çünkü

Senin için hazırladığımız haberler