Mehmet Demirkol'dan yıldız oyuncuya sert sözler: Ne işi var!

14.12.2017 - 14:34 | Son Güncellenme: 14.12.2017 - 14:34

Mehmet Demirkol'dan yıldız oyuncuya sert sözler: Ne işi var!

NTV Spor ve Fanatik'te gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, Tudor'la polemik yaşayan Okan Buruk hakkında, Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Evra ile ilgili ayrıca Lens, Eto'o, Ozan Tufan, Fabri, Cenk Tosun, Fernando, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol'un sözlerinden Ajansspor'un derledikleri:

Beni buradan yollayın....

İki gün içerisinde Trabzonspor, Beşiktaş maçlarını seyrettim. Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin yedek oyuncularını seyrettim baya keyif aldım ama Galatasaray'ın yedek oyuncularında o ışığı göremedim. Ben bu takıma giremem havası vardı. 'Beni buradan yollayın, ben burada oynayamam!' diyen oyuncular vardı. Oyuncuların hiç çabası yok, burada Tudor'u fazla suçlayamam.

Eto'o en sorunsuz oyuncu

Oğuz Kaan oyuna konsantrasyonunu aktardığı sürece başarılı olacaktır. Aatif'ta istikrar maalesef yok, her maçta farklı performans ortaya koyuyor. Fernandao Fenerbahçe'nin istediği kıstaslara uyarsa Fenerbahçe'de oynar. Robin van Persie için bir şey demeyeceğim, onu o takıma transfer edenlere sormak lazım. Soldado, Karabükspor maçında final planına uygun olacaktır. Aykut Kocaman, Valbueana'yı da kesinlikle yanına monte etmeli. Valbuena'nın da düşünmesi ve bir şeyler katması gerekir. Antalyaspor açısından baktığımızda sorun Nasri, Eto'o değil. Eto'o takımda her şeyi yapıyor; hocalık yapıyor, oyunu yönetiyor, amigoluk bile yapıyor. Orta saha ve pivot santrfor. Antalyaspor'da en sorunsuz insan bence Eto'o.

 

Okan Buruk sen bu açıklamayı yapamazsın

Okan Buruk için bu yol uygun değil. Sanırım maç sonrasındaki ruh haliyle yaptı. UEFA Kupasını alırken o fotoğrafın içinde olduğu için 'ben burada bu kulübün bir parçasıyım' dedi. Dolasıyla sıradan bir hocanın bunu yapmaması gerekirdi. Sen bunu diyemezsin! Bunu ben söylerim. 'Tudor nasıl böyle bir şey yaptın?' derim. Tudor maç boyunca Okan Buruk'la uğraştı ama Tudor bunu her zaman yapıyor. Spor medyasında çalışıyorsan hiçbir kulübe üye olmamalısın. Bunu spor medyasında çalışan genç arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Bir gazeteci bir kulübe üye olmamalı.

Taraftara tekme atan adamın ne işi var

Başka her yerde ortalık birbirine girer. Galatasaray'ın yapısı bence değişek. Fakat 'eskiden daha iyiydi' diyecekler. Taraftara tekme atan adamın bizim ligimizde ne işi var? 36 yaşında artık vakti gelmiş.(Evra transferiyle ilgili)

 

Lens ne yaptı?

Lens ne yaptı? Quaresma yerine tercih edileceğini düşünmüyorum. Lens'te sürekli bir şaşkınlık içerisinde. Entresan bakışları var. Geçen sezon çok iyi başladı, ortaladı ve lig sonunda sıradan bir futbolcu gibi davrandı.

Yılın sürprizi olur!

Şenol Hoca, 'Bana 10 numara alın' diyorsa, bu Talisca, Oğuzhan ve Tolgay'dan memnun değilim demek. Bayern Münih'i elerse Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon yaşanmış en büyük sürpriz olur.

Mehmet Demirkol, Fanatik TV'de yayınlanan canlı yayında ise şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray içeride silindir gibi ama deplasmanda sıfır. İçeride vasat takımları yeniyor. Büyük takımlarla olmuyor. Fırtınalı bir ilişki adeta. Başında sonuna kadar zor bir hikaye . Beşiktaş’ta Şenol Güneş, Talisca için bazı değişiklere gidecek. Lens'in daha iyi olacağını düşünüyorum ve formayı kapacağını düşünüyorum .Tudor'un da zengin bir kadrosu var. Bakalım neler  yapacak .

 

Eto'o, Aykut Kocaman'la çatışır!

Eto'o Fenerbahçe'ye gelirse başarılı olur ama Aykut Hoca ile çatışır ve anlaşamaz. Benim şampiyonluk favorim her zaman Beşiktaş’tır. Devre arasında kimse fazla transfer beklemesin belki Trabzonspor yapabilir. Galatasaray’da bir sol bek, Beşiktaş'ta ise bir Vida transferi olabilir. Cenk Tosun devre arasında eğer kafasına koyarsa gider, onu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Şampiyonluk favorim Beşiktaş

Galatasaray'a transfer için Asamoah uygun olur. Mehmet Ekici'nin sakatlığı normal değil mutlaka bakılmalı tekrar kontrolden geçirilmeli ciddi bir sorun olabilir. Belhanda'nın pozisyonuna bir isim bulmak çok zor, onun oynadığı bölge 10 numaralı yer, o bölgeye isim bulmak çok zor. Ndiaye'nin oyuna katılmaya başlamasıyla ikisi bence fena oynamıyorlar. Beşiktaş ilk 4 ‘te bitirirse sürpriz olur. Fakat bu dört takım içerisinde en kötü oynayan bence Başakşehir. Benim favorim her zaman Beşiktaş.

 

Ozan Tufan Bursaspor'da daha iyiyidi

Tudor,  Akhisar maçında fazla ileri gitti . Valbuena’lı Fenerbahçe'yi beğendiğimiz yok Valbuena'sız Fenerbahçe'yimi beğenirsiniz? Bence Valbuena'lı Fenerbahçe daha iyi . Takıma girmek isteyen bir Valbuena Adana Demirspor maçında vardı .Valbuena çok değerli bir oyuncu. Mehmet Topal çok çalışkan, devamlı mücadele ediyor. Ozan şu an kendini veremiyor ama Mehmet Topal standart bir futbol oynuyor. Ozan Tufan, Bursaspor'da çok iyi futbol oynuyordu hatta Avrupa’ya gideceğini düşünüyordum. 

Bayern Münih maçında Fabri belirleyici olacak

Beşiktaş’ın orta sahası bence Oğuzhan ve Tolgay bu iki isim takımda olmalı ama tabii ki bir bakıma onlara da bağlı.
Beşiktaş'ın deplasmanda oynayacağı Bayern Münih maçını çok kontrollü oynaması gerekir ama burada Fabri belirleyici olacak . Tabii ki o günkü şartlar da öne çıkacak ama kaybederse çok uğraştık mücadele ettik diyecekler.

Cenk Tosun - Burak Yılmaz iyi bir ikili olurdu

Beşiktaş’a bir 10 numara lazım Talisca bu mevkiyi telafi edemiyor. Trabzonspor ‘da en verimli oyuncu Burak Yılmaz ama benim kanımca çok özel bir oyuncu Şenol Hoca'yla tanıştıktan sonra Burak bambaşka bir oyuncu oldu . Şenol Hoca Burak’ı Beşiktaş çok istedi ama olmadı. Burak Yılmaz- Cenk Tosun iyi bir ikili olurdu .

En iyi orta saha Fernando

Galatasaray'da yedek kulübesinde bir derinlik yok ve devamlı sakatlık söz konusu . Galatasaray’ın transferde çok dikkat etmesi gerekir. Ligin en iyi orta sahası Galatasaraylı Fernando. 

Kocaman ısrarla sol bek istiyor

Fenerbahçe'de yetkili ben olsam iki tane 8 numara alırım. Bir de mümkünse sol bek.  Ama Aykut Kocaman ısrarla sol açık istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler