Mehmet Demirkol'un EURO 2024 beklentisi: "Olursa şaşırmam"

14.06.2024 - 21:57 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 22:05

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası, Almanya ve İskoçya arasında oynanacak maçla başlıyor. Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de bu maç hakkında yorumlarda bulundu.

Mehmet Demirkol'un EURO 2024 beklentisi: "Olursa şaşırmam"

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında EURO 2024'ün açılış maçı olan Almanya-İskoçya mücadelesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

"Ön tarafta hızlı oyunculara sahip"

Almanya orta sahasının ne kadar yetenekli olduğunu söyleyen Demirkol, "Almanya orta sahası çok yetenekli oyunculara sahip ama geçirgen bir orta saha. Ön tarafta çok kuvvetli ve hızlı oyunculara sahip" dedi.

"İskoçya, Almanya'ya ağır basacak"

İskoçya'nın, Almanya'ya üstünlük sağlayacağı noktaya dikkat çeken Mehmet Demirkol, "Orta sahada fizik olarak İskoçya, Almanya’ya ağır basacak. Ama bir Kroos-Sane bağlantısı her şeyi değiştirebilir, maçı İskoçya için darmaduman edebilir." ifadelerini kullandı.

"İskoçya puan alırsa şaşırmayacağım"

İskoçya orta sahasının ve oyuncularının kalitesinden övgüyle bahseden Demirkol,’’ İskoçya ile dalga geçiliyordu ama çok dalga geçilecek bir takım değil. Bu akşam puan alırlarsa şaşırmayacağım. Almanya, İskoçya maçını kendi sahasında oynamasaydı ben çok şans vermezdim kazanacaklarına dair. Çok zorluk çekerler diye düşünüyorum’’ dedi

Senin için hazırladığımız haberler