Mehmet Demirkol'un Beşiktaş tahmini tuttu!

İsa Kethüda
03.12.2023 - 20:13 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 01:17

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, katıldığı bir Youtube kanalında Beşiktaş'ın başkanlık seçimiyle ilgili bir tahmin yaptı ve o tahmini bugün tuttu. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol'un Beşiktaş tahmini tuttu!

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, geçen hafta Socrates Youtube kanalında Beşiktaş'ın başkanlık seçimi ile ilgili bir tahminde bulundu. Ünlü yorumcu, geçen hafta Youtube kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bence Serdal Adalı kazanır ama katılım 12.000 kişiyi geçerse Hasan Arat kazanır seçimi." Bugün yapılan seçimde katılım sayısının 12152 olduğu ve son 23 yılın rekorunun kırıldığı açıklandı. Demirkol'un bu tahmininde katılım sayısı belirttiği sayıyı geçti ve seçimi kazanan Hasan Arat, Beşiktaş tarihinin 35'inci başkanı oldu.

Seçim öncesi büyük yoğunluk

Beşiktaş kongre üyeleri, olağanüstü seçimli genel kurulun yapıldığı BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde uzun kuyruklarda oy kullanabilmek için saatlerce bekledi. Yetkililer, kongre üyelerinin beklediği alanları genişleterek dışarda bekleyenlerin de oy kullanabilmesine yardımcı oldu. 

Hasan Arat'tan tepki: "Bilerek yapıyorlar"

Hasan Arat, oy kullanmak için kuyrukta bekleyen kongre üyelerinin yanına giderek, "Bilerek yapıyorlar bunu. Bilerek yapıyorlar ya bunu. Oyunuzu kullanın, sakın gitmeyin. Mutlaka herkes oyunu kullansın" açıklamasını yaptı. 

Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi nasıl?

Beşiktaş'ın 35'inci başkanı olan Arat, yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.

Rekor efsane başkanda

Beşiktaş kulübünün 120 yıllık tarihinin 35'inci başkanı Hasan Arat oldu. Beşiktaş tarihinde en uzun dönem başkanlık yapan isim Süleyman Seba. Efsane başkan, siyah beyazlı kulüpte 8 dönem 16 yıl (1984-2000) boyunca başkanlık yaptı ve en uzun süre bu görevde kalan isim oldu.

Beşiktaş Kulübünün 35. başkanı Hasan Arat oldu

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat, rakibi Serdal Adalı'yı geride bırakarak başkanlığa seçildi.

BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde düzenlenen kongrede oy sayımı tamamlandı.

Hasan Arat, rakibi Serdal Adalı'ya 16. sandıkta 442'ye 234, 17. sandıkta 370'e 293, 19. sandıkta 324'e 192, 20. sandıkta 348'e 182 ve 21. sandıkta 294'e 211 üstünlük kurdu.

Toplam 21 sandıkta da Serdal Adalı'yı geçen ve kullanılan oyların 7bin 271'ini alan Hasan Arat, başkanlığa seçildi. Arat, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı oldu.

Hasan Arat, başkanlığa seçilmesinin ardından büyük sevinç yaşadı. Arat, yönetim kurulu üyeleriyle salonda bulunan kongre üyelerini selamladı ve tebrikleri kabul etti.

Serdal Adalı ise 4 bin 557 oy aldı.

Senin için hazırladığımız haberler