Mehmet Ekici'den 'buz' gibi transfer!

14.10.2020 - 09:34 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 09:39

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Erol Bulut geldikten sonra bileti kesilen Mehmet Ekici'nin yeni adresi netleşti mi? Mehmet Ekici hangi takıma transfer olacak?

Mehmet Ekici'den 'buz' gibi transfer!

AJANSSPOR

Büyük beklentilerle geldiği Fenerbahçe ile yolları ayrıldıktan sonra bonservisi elinde olan Mehmet Ekici'nin yeni adresi merak konusu oldu. Mehmet Ekici'nin transfer durumuyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Mehmet Ekici hangi takıma transfer olacak? Detaylar haberde...

Mehmet Ekici takım bulmakta zorlandı

Yaşadığı sakatlıklar ve performansıyla hayal kırıklığı yaratan, sözleşmesi sona erdikten sonra ise Fenerbahçe'de düşünülmeyen Mehmet Ekici'nin adı önce Galatasaray ile anıldı. Daha sonra ise Süper Lig ekiplerinin gündemine geldi ancak; transferde herhangi bir resmi adım atılmadı.

Mehmet Ekici'nin yeni adresi Rusya

Bundesliga'dan bazı takımlarla da görüşme yaptığı iddia edilen Mehmet Ekici'nin yeni adresi belli oldu. Milliyet'in haberine göre; Mehmet Ekici, kariyerine Rusya'da devam edecek. 

Mehmet Ekici transferi ne zaman açıklanacak?

Tecrübeli futbolcunun menajeri 2-3 Rus kulübü ile transfer görüşmeleri yapıyor. Rusya'da transfer dönemi 17 Ekim tarihinde sona ereceği için, pazarlıkların da kısa süre içinde sonuçlanması ve transferin resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe performansı

►2017-18 Sezonu
11 maç - 1 gol

►2018-19 Sezonu
25 maç - 5 gol - 2 asist

►2019-20 Sezonu
13 maç - 2 asist

Senin için hazırladığımız haberler