Mehmet Ekici'den Galatasaray'a transfer yanıtı!

18.08.2020 - 09:39 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 09:54

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Mehmet Ekici, Galatasaray'a mı transfer olacak? Mehmet Ekici, Galatasaray'a transfer için ne yanıt verdi?

Mehmet Ekici'den Galatasaray'a transfer yanıtı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe forması giyen Mehmet Ekici'nin Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. Mehmet Ekici, kariyeriyle ilgili kararını verdi mi? Galatasaray'ın transfer teklifine ne yanıt verdi? İşte gelişmeler...

Fatih Terim, Mehmet Ekici transferine sıcak bakıyor

Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi bitti. Şu anda bonservisi elinde bulunan Mehmet Ekici, Galatasaray'ın gündemine girdi. Milliyet'in haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mehmet Ekici'nin transferine sıcak bakıyor. 

Garanti ücreti düşük tuttular

Ancak; 30 yaşındaki futbolcunun geçmişte yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Galatasaray yöneticilerinin bazı tedirginlikleri olduğu gündemde. Bu sebeple Galatasaray, futbolcunun garanti ücretini düşük tutacak bir plan yaptı ve futbolcuya sundu.

Mustafa Cengiz, Mehmet Ekici için ne demişti?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz sponsorluk anlaşmasında gelen Mehmet Ekici sorusuna, "Tabi ki görüşmeler oluyor her futbolcuyla. Bizim özellikle aradığımız bir futbolcu yok. Çıkarlar doğrultusunda ne gerekiyorsa yapılır. Abdurrahim beyler görüşür. Ben bir şey söyleyemem" yanıtı verdi.

Galatasaray, Ekici'ye kaç para önerdi?

Galatasaray'ın Mehmet Ekici'ye maç başı teklif yaptığı ve bu rakamın da 120 bin lira olduğu öğrenildi. Mehmet Ekici de transferle ilgili kararını verdi.

Mehmet Ekici, Bundesliga'ya rotasını çevirdi

Söz konusu teklife soğuk yaklaşan Mehmet Ekici'nin daha iyi bir teklif isteyerek anlaşmayı reddettiği iddia edildi. Mehmet Ekici, bir taraftan da Almanya'dan gelecek transfer tekliflerini dikkate almayı planlıyor.

Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe dönemindeki performansı

2019-20 Sezonu

●Mehmet Ekici - 13 maç - 2 asist

2018-19 Sezonu

●Mehmet Ekici - 25 maç - 5 gol - 2 asist

2017-18 Sezonu

●Mehmet Ekici - 11 maç - 1 asist

Senin için hazırladığımız haberler