Mehmet Özdilek: "Beşiktaş'ın galibiyetine 'Dur' dedi"

15.09.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 22:41

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ve Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Mehmet Özdilek, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'a övgüde bulundu. İşte detaylar...

Mehmet Özdilek: "Beşiktaş'ın galibiyetine 'Dur' dedi"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ve Beşiktaş, Okay Yokuşlu ve Gedson Fernandes'in karşılıklı golleriyle sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. TRT Spor ekranlarında yorumlardan bulunan Mehmet Özdilek, hem Beşiktaş'ı hem de Trabzonspor'u değerlendirdi.

"Bu akşamın en önemli oyuncusu..."

Mehmet Özdilek, Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ın performansını şu sözlerle övdü: "En tecrübeli oyuncularınızdan biri dışarıda kalıyor ve 10 kişi kalıyorsunuz kolay değil. Yapabileceğiniz bir şey var, duran toptan gol bulmak ve bunu buldu Trabzonspor. Bir kişinin eksikliğini iyi kapattılar. Ama Beşiktaş'ın galibiyetine dur diyen adam Uğurcan'dı. Bu akşamın bence en önemli oyuncusu Trabzonspor adına Uğurcan'dı."

"Onuachu bu kadar mücadele etmiyordu"

Trabzonspor'un Braga'dan kadrosuna kattığı Simon Banza'nın performansının da altını çizen Özdilek, "Banza'yı çok beğendim. Bu ligde dört büyüğün de çok iyi santrforu var. Onuachu bu kadar mücadele etmiyordu. Banza bugün hem savunmada hem ofansif anlamda efor sarf etti. Trabzonspor her sene bir santrfor buluyor." dedi.

"Şenol hoca da bir hava getirmiş"

Mehmet Özdilek, yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "Şenol hoca da bir hava getirmiş. Bugünkü oyundan sonra zor bir deplasman olacağını gösterdi Trabzonspor."

Senin için hazırladığımız haberler