Mehmet Özdilek: 'Bireysel hatalardan dolayı goller yedik..."

08.02.2018 - 23:11 | Son Güncellenme: 08.02.2018 - 23:11

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Atiker Konyaspor, deplasmanda Galatasaray'a 4-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, yayınca kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Böyle maçlarda öne geçince..."

Galatasaray'ı tebrik ederiz ve sonraki turlarda başarılar dileriz. Ligdeki konumumuzdan dolayı bizim için enteresan bir maç oldu. 10 oyuncuyu ilk kez bir arada oynattık. Buna rağmen bu birlikteliği iyi gösterdiler. Maçın başında da 1-0 öne geçtik ama hemen akabinde gol yedik. Böyle maçlarda öne geçince biraz tutmanız lazım.

"Yediğimiz golleri rakip atmadı..."

Aslında golleri rakip atmadı. Biz kendimiz attık. Bireysel hatalarda ikinci, üçüncü ve dördüncü golleri yedik. Tabii ilk kez 10 oyuncunun bir arada oynadığı bir maçta bu riskleri tahmin etmiştim ama bu kadar olacağını beklemiyordum. 2,5 gün sonra çok önemli bir maçımız var ona odaklanacağız.

Mehmet Özdilek'in basın toplantısı

Müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında da konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Rakibimizi tebrik ederim. Ligdeki konumumuzdan dolayı 2,5 günde bir maç oynadığımızdan dolayı rotasyon yapmak zorundayız. Bugün bunun üzerine çıktık. Kolay değil böyle oynamak. Buna rağmen özellikle 2-1’e kadar oyunun içerisinde olduk. Yediğimiz 2, 3 ve 4. gol bireysel hatadan oldu. İlk maçta 2-2’lik beraberlik Galatasaray’ı avantajlı hale getirdi. Bizim önümüze bakmamız gerekiyor. 2,5 gün sonra önemli bir maça çıkacağız. Pazar günü moral bulmak için önemli bir maç oynayacağız. Bütün planlarımızı Pazar gününe yoğunlaştıracağız” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler