Mehmet Özdilek: "Bu akşam birçok şeyi yapamadık"

23.02.2018 - 22:56 | Son Güncellenme: 23.02.2018 - 22:56

Atiker Konyaspor'un deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olmasının ardından Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bu akşam birçok şeyi yapamadık. Dengeli bir oyun vardı, Jahovic ile kaçırıp biz gol yedik. 6'ya 1 iken gol yedik. Ondan sonra teslimiyetçi bir oyundu. Büyük maçların öncesindeki maçlar daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Ciddiyetten uzaktık, bu da bize pahalıya mal oldu. Trabzonspor maçından sonra da G.Birliği maçında aynı sendromu yaşadık. Beşiktaş maçından sonra da aynısı oldu burada. Kafamızı yukarı kaldıracağız. Haftalar geçtikçe stres artıyor. Malatya maçı kırılma maçı olacak. Kötü bir akşam oldu ama önümüzdeki haftaya hazırlanmalıyız. Rakibin hak ettiği bir maç oldu.

Büyük maçlarda büyük efor sarf ediyorsunuz, sonraki maçta da aynısı olmalı. Nasıl olsa kazanırız olgusu ortaya çıkıyor. Gelen ilk topun gol olması bizi demoralize etti. İkinci yarıda disiplinden uzaklaştık, bizim karakterimize ters bir oyun oldu ve kaybettik.

Bireyselden çok takım bütünlüğüne bakmak lazım. Takım olarak kötüydük. Devre arasında kattığımız oyuncuların birçoğunda fiziksel olarak sıkıntı yaşıyoruz. Onları oynatarak kazanmalıyız. Onların tecrübesi ofansif olarak bize katkı sağlasın diye transfer ettik.  Sezon başı itibariyle gelen bir süreç var. Kafamızı rahat bir şekilde kaldıramadık. 1-2 maç kazansak rahatlayacağız, sürekli bu cenderede olmak kolay değil ama burada çıkacağız, şüphem yok.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler