Mehmet Özdilek: "Joao Mario yapamadı"

15.09.2024 - 22:48 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 23:05

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın 1-1 berabere kaldığı maçı TRT Spor'da Mehmet Özdilek yorumladı. Özdilek, Siyah-Beyazlı takımın futbolcusu Joao Mario hakkında konuştu.

Mehmet Özdilek: "Joao Mario yapamadı"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftası Trabzonspor - Beşiktaş derbisine ev sahipliği yaptı. İki güçlü ekip, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Siyah-Beyazlı takımın performansını TRT Spor'da değerlendiren Mehmet Özdilek, Joao Mario'ya dikkat çekti. İşte detaylar...

"Rafa inanılmaz bir oyuncu"

Mehmet Özdilek, Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki performansı hakkında şunları söyledi: "Beşiktaş kaldığı yerden devam ediyor. Rafa inanılmaz bir oyuncu. O olmadığı zaman bir B planı bulması lazım Beşiktaş'ın. Rashica solda olmuyor. Mario ne zaman Musrati çıktı orta sahaya geldi oradaki oyun yönlendirmesini daha iyi yaptı. Beşiktaş kazanmak adına her şeyi yaptı."

"Onda bir düşüş var"

Mehmet Özdilek, Ernest Muçi'nin performansına ise şu sözlerle dikkat çekti: "Masuaku'yu da ben çok beğendim. Kalsın mı gitsin mi diyorduk ama iyiydi. Semih girdikten sonra iyi işler yaptı. Onun altını çizelim. Oyunu rakip ceza sahasına yıktıktan sonra Semih orada iş yaptı. Muçi beklediğimin gerisinde kaldı. Onda bir düşüş var neden bilmiyorum."

İlgini Çekebilir
Mehmet Özdilek: "Beşiktaş'ın galibiyetine 'Dur' dedi"
Habere Git

"Mario orta sahada etkili oldu"

Beşiktaş'ın Benfica'dan transfer ettiği Joao Mario'nun orta sahada daha etkili olduğunu kaydeden Özdilek, "Bu tür kapanan takımlara karşı adam eksilten kanat oyuncuları önemlidir bu Beşiktaş'ta bugün olmadı çok. Mario onu yapamadı. Orta sahada daha etkili oldu."

Senin için hazırladığımız haberler