Mehmet Özdilek: "Maçı bir türlü bitiremedik"

29.11.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 16:11

Erzurumspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor'un sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Erzurumspor, sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu.

"Maçı bir türlü bitiremedik"

Maçı bir türlü bitiremediklerini belirten Özdilek, "Enteresan bir maç oldu. İki ayrı 45 dakika oldu. İlk yarıda maçı bitirebilirdik. Say say bitmiyor kaçırdığımız pozisyonlar. İlk yarıda rakibin pozisyonu yoktu. İkinci yarı daha farklı oldu. Sakin kalmak daha önemli. Çalıştığımız yerden, adam paylaşımından yediğimiz bir gol oldu. Gol yiyebilirsiniz. Sonra bir dağılma yaşadık. Orada golü yedik. Maçı bir türlü bitiremedik. 1-0'lık oyunlar risklidir.

"Oyunda fişi çekemedik"

Çift forvete dönerek pozisyonlar üretmeye çalıştık. Kazanamıyorsanız kaybetmemek önemli. Maçın hakkı pozisyon açısından bakılınca her iki tarafa giden bir maçtı. Biz 9 haftalık periyotta, kendi oyun anlayışımızı rakibe hissettirmeye çalışıyoruz. Son vuruş biraz beceri işi. İyi oyuncularımız var. İlk devredeki pozisyonlar net pozisyonlardı. Oyunda fişi çekemedik. 1-0 riskli. Onlar da fişi çekemedi. Duran toplar belirleyici oldu. 1 puan aldık. Başımızı yukarıya kaldıracağız. Oyuncuların performansından memnunum. Dalgalanmalar yaşamamak gerekiyor. Bunu da yapacağız" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler