Almanya-Türkiye maçı sonrası Mehmet Özdilek'ten Kenan Yıldız'a büyük övgü

Orhan Gülek
19.11.2023 - 01:14 | Son Güncellenme: 19.11.2023 - 01:19

Türkiye ve Almanya hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlı ekibimiz maçtan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Millilerin galibiyeti ve futbolu TRT Spor'da değerlendirildi.

Almanya-Türkiye maçı sonrası Mehmet Özdilek'ten Kenan Yıldız'a büyük övgü

AJANSSPOR - HABER

Türkiye, hazırlık maçında Almanya'yı deplasmanda 3-2 yenmeyi başardı. Milli Takımın galibiyetini ve güçlü futbolunu TRT Spor yorumcuları Mehmet Özdilek, Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu maç sonunda değerlendirdi.

"Oyundan keyif alan bir Türkiye vardı"

Mehmet Özdilek, "Gireniyle çıkanıyle her şeyini veren, sahada oynadığı oyundan müthiş keyif alan bir Türkiye vardı. Milli Takım ailesi kazanma isteğini hissettiriyor. Kendi oyununu kabul ettirmesi, bireysel performasnlar, sonradan girenler herkes çok iyiydi.Tüm teknik ekibi ve oyuncu grubunu tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Kenan Yıldız yıllardır Milli Takım'da gibi"

Karşılaşmada harika bir gol atan Kenan Yıldız'a ayrı bir parantez açan Özdilek, "Kenan Yıldız 18 yaşında olmasına rağmen yıllardır milli takımda oynuyormuş gibi. Takım halinde Almanya'ya ancak bu kadar iyi oynarsınız. Golü yedikten sonra oyunun tamamına hakim olmak çok keyifliydi. Stada gelen Türk seyirciler takımla gurur duymuştur." dedi.

İlgini Çekebilir
Hazırlık değil, Avrupa maçı! Bizim Çocuklar Almanya'yı yıktı
Habere Git

Tugay Kerimoğlu: "Almanya'yı çok az takım bu kadar zorlar"

Tugay Kerimoğlu ise milli takımın galibiyetini şu sözlerle değerlendirdi:

"Öncelikle Montella'yı tebrik ediyorum. Bir takım haline gelebilmekte Montella'nın çok büyük payı var. Doğru bir sistemle oynadık. Bugün, çok az takım Almanya'yı bu kadar zorlayabilir. A'dan z'ye planlanış bir oyun vardı. Emeği geçen herkesi alkışlıyorum."

İlker Yağcıoğlu: "Kenan'ın performansı çok özeldi"

Maçta milli yıldızların performansına vurgu yapan İlker Yağcıoğlu ise, "Bazı oyuncularımız ön plana çıktı. Kenan Yıldız'ın bu genç yaşta Almanya'ya karşı performansı çok özeldi. Abdulkerim ve Ferdi'yi takımlarımızın elinde tutması bu performansla çok zor olacaktır. Avrupa'da da çok iyi maçlar çıkarıyorlar. Avrupa Şampiyonası'nda değerlerini de arttıracaklardır." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler