Mehmet Özdilek: "Sahamızdaki maçları kazanmak istiyoruz"

13.11.2018 - 00:31 | Son Güncellenme: 13.11.2018 - 00:31

Spor Toto Süper Lig ekibi BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Anadolu programına açıklamalarda bulundu. Özdilek'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig ekibi BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Anadolu programına açıklamalarda bulundu.

Özdilek'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

5 haftalık süreçte doğru bir gidiş var, doğru anlayış var. Ligde uzun bir maraton var. Aynı kararlılıkla yola devam edeceğiz. Geçtiğimiz haftayı da dahil edersek 6 maçın dördünü içerde diyorduk. Aslında Erzurumspor deplasmanda da puan anlamında da doğru puanlar alan bir takım. İç sahayı tam olarak kullanamadık. Beşiktaş ve Başakşehir maçlarını kaybedebilirsiniz. Bu oynayacağımız 5 haftanın üçünü sahamızda oynayacağız ve 20 puan yapar.
Nefes alabiliriz bu maçlarda. Dışarıda da mağlup olan görüntümüz yok aslında. Bizim için olmazsa olmazımız içeride istikrarlı performansımız. Bizim için en önemli maçımız milli aradan sonra oynayacağımız Antalyaspor maçı olacak.

Erzurum'daki hava durumu ile ilgili:

Çarşamba'dan sonra 1-2 gün kar görünüyor ama esas kar Aralık'tan sonra görünüyor. Bu avantaj olacaktır Erzurum için. Ama biz buraya giderken oradaki insanların yüreğine inanarak oradaki bütünlüğü sağladık. Bu zorlu süreçten çıkıp kalıcı takımlardan biri olmak istiyoruz. Çalışmaya ve gelişmeye ihtiyacımız var.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler