Mehmet Özdilek'ten Antalya taraftarlarına tepki: "Benim sayemde..."

26.01.2020 - 19:00 | Son Güncellenme: 26.01.2020 - 16:05

Süper Lig'in 19. haftasında Denizlispor konuk ettiği Antalyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Denizlispor teknik direktörü Mehmet Özdilek karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Gelecek haftalarda daha iyi olacağını söyleyen Özdilek, "Üzgünüz kaybettiğimiz için. Ama iki gündür ülke olarak daha üzgünüz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Allah böyle acılar vermesin. Çok enteresan bir maçtı. Çok iyi başladık, golü bulsak oyunun rengi değişecekti. Jahovic'in ve Paul'un arkaya koşu yapacağını düşünüyordum ama arkadaki iki oyuncu ilk kez birbiriyle oynadı. Golden sonra biraz daha dik durmamız lazımdı. 2-0'dan geri gelmek kolay değil. Gol atabilirdik ama başaramadık. Kendi sahamızdaki sıkıntı devam ediyor. Üretmede sorun yok rakipten çok öndeyiz ama girdiğimizi atamadık. 15 hafta var önümüzde. Doğru bir pozisyondayız. Kazansak ileriye bakış açısı daha iyi olacaktı ama olmadı. Önümüzdeki haftalar daha iyi olacağız" dedi.

"Antalyaspor bu günlere geldiyse..."

Antalyaspor tribünlerinden gelen tepkilere de değinen deneyimli teknik adam, "Antalya taraftarının yorumunu etik olarak doğru bulmadım. Uzun yıllar emeğim var. Antalyaspor bugünlere gelmişse benim de emeğim var. Herkesin söylediğine saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'la 195 maç

Deneyimli teknik adam Antalyaspor'da 2008-2009 sezonunun ortasından itibaren 2012-2013 sezonuna kadar görev yaptı.

Akdeniz ekibi Mehmet Özdilek yönetiminde çıktığı 195 maçta 75 galibiyet alırken 47 kez berabere kaldı ve 73 mağlubiyet yaşadı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler