Mehmet Özdilek'ten ayrılık açıklaması

15.02.2020 - 22:40 | Son Güncellenme: 15.02.2020 - 22:40

Yukatel Denizlispor ile yolları ayrılan teknik direktör Mehmet Özdilek, sitem etti. Özdilek, "Taraftar geldiğimin ikinci haftasından beri aleyhime bağırdı" dedi.

Denizlispor ile karşılıklı anlaşarak yolları ayrılan Özdilek, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, “Taraftar geldiğimin ikinci haftasından beri aleyhime bağırdı. Bu şekilde faydalı olabileceğimi düşünmüyorum. Geldiğimden bu yana 1.25 puan ortalaması tutturduk. Bu da sezon sonu için 40 puan üzeri eder. Biz başarısız değiliz" dedi.

Denizlispor'dan Mehmet Özdilek açıklaması

Öte yandan Denizlispor ayrılık açıklamasında, "Kulübümüz teknik direktör Mehmet Özdilek ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir. Kulübümüze verdiği hizmetler için Mehmet Özdilek ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" iafdelerini kullanmıştı.

Mehmet Özdilek'in Denizlispor karnesi

Mehmet Özdilek yönetimindeki Denizlispor, Süper Lig'de çıktığı 15 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik ve 7 yenilgi alırken; 16 puan topladı. Horoz söz konusu süreçte 15 gol atarken, kalesinde de 22 gol gördü.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler