Mehmet Özdilek'ten canlı yayında transfer açıklaması!

16.09.2020 - 15:46 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 15:51

Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor'un teknik patronu Mehmet Özdilek, Radyospor'un sorularını yanıtladı. Kaç transfer yapacaklar? Ligi nerede bitirmek istiyorlar? Mehmet Özdilek anlattı...

Mehmet Özdilek'ten canlı yayında transfer açıklaması!

Süper Lig'in yeni ekiplerinden biri olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ankaragücü karşısında 2-0 kazanarak lige 3 puanla başladı. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Ankaragücü maçı, ligdeki hedefleri ve transfer çalışmaları hakkında konuştu. Erzurumspor kaç transfer yapacak? Forvet transferi ne olacak? Mehmet Özdilek anlattı.

Radyospor'da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Mehmet Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"1 galibiyet aldık, abartmaya gerek yok"

Ankaragücü karşısında aldıkları 3 puanın lige iyi başlamak adına önemli olduğunu söyleyen Mehmet Özdilek, bu galibiyetin abartılmaması gerektiğine vurgu yaptı. Özdilek, "Lige kazanarak başlamak önemli. Lige yeni çıkan bir takımız. Birçok takımın hazır olmadığı aşikar. İki takım da taktiksel olarak hazır değildi. Geçen sene lig geç bitti. Takım kurma adına zamanın azlığı vardı. Koronavirüs, sakatlıklar, aramıza katılan oyuncuların fiziksel zaafiyetleri... Ama lige iyi başlamak önemli. Tabii ki abartmaya gerek yok. Önemli olan istikrarlı bir şekilde devam etmek. Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz. Dediğim gibi devamını getirmek önemli" ifadelerini kullandı. 

"Koronavirüs ile çok mücadele ettik, umarım hiç kimse bir daha enfekte olmaz"

Geçen sezon ile bu sezon arasında az bir süre olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Elbette bazı problemler yaşayabiliyoruz. Sakatlıktan oyuncularımız dönecek. Hiçbir oyuncumuzun koronavirüse yakalanmasını istemiyoruz. Temennimiz bu. Biz bir mücadele vermek ve sağlıklı bir şekilde yolumuza devam etmeyi arzu ediyoruz" diye konuştu.

Mehmet Özdilek açıkladı: "3 transfer yapacağız, 1'i forvet"

Ajansspor'un daha önce duyurduğu gibi Beşiktaş forması giyen Umut Nayir ile görüşme yaptıklarını doğrulayan Özdilek, "Mevcut kadro içinde mutlaka eksiklerimiz var. Kadromuza katacağımız 3 oyuncu daha olacak. Umut Nayir ile bir görüşmemiz oldu. Beşiktaş'ın Avrupa maçları vardı. O maçlarda iyi de oynadı. Biz önümüze bakıyoruz. Tabii ki forvete mutlaka bir takviye yapacağız" dedi.

"Ligi iyi bir yerde bitirerek taraftarlarımızı mutlu edeceğiz"

Deneyimli teknik adam, taraftarlara da mesaj vermeyi ihmal etmedi. Özdilek, tribünlerde yer alamasa bile şehirde oluşturulacak sinerjinin önemine şu ifadelerler dikkati çekti:

"Erzurumspor iç sahada taraftar desteğini alan bir takım. Covid-19 sebebiyle iç saha dış saha avantajı kalmadı. Yoğunluk ve konsantrasyon öne çıkıyor. Pandemi iç sahada avantajını ortadan kaldırdı. Şehir içindeki atmosferi yüksek tutmak gerek. Taraftarlarımızı mutlu eden sonuçlar almayı ve ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler