Mehmet Özdilek'ten Orkan'a övgü dolu sözler!

06.02.2018 - 16:43 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 16:43

Mehmet Özdilek'ten Orkan'a övgü dolu sözler!

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takımın son durumuna ilişkin TRT Spor'a değerlendirmelerde bulundu.

Forvet transferleri

"Yatabare'nin olmayışı sebebiyle iki oyuncu aldık. Jahovic ve Eto'o çok iyi oyuncular. Volkan da aynı şekilde, iyi bir oyuncu. Jahovic onlara göre biraz daha hazır. Eto'o' da sakatlık geçirmiş ve oynamak istiyor. Volkan da aynı şekilde yeniden forma istiyor."

Konyaspor'un maç trafiği ve Orkan Çınar yorumu

"Maç yoğunluğumuz hala devam ediyor. Çok zorlu süreçten bana göre sağlıklı çıktık. Oyunsal anlamda çok problemimiz yok. İkinci yarı itibarıyla daha kuvvetli oynuyoruz. Bazen kazanmanız gereken maçlar, istediğimiz gibi olmuyor. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Orkan'ın pozisyonunda ben 'gol' dedim. Yanımdaki arkadaşlarıma söyledim. Orkan çalışarak çok yukarı taşımış bir oyuncu. Top biraz daha geride alsa gol olma ihtimali daha fazlaydı. Bazı maçlarda bize çok büyük katkı sağlayacak diye düşünüyorum. Birçok şeyini de geliştirerek Türk futboluna faydalı olacaktır."

Volkan Şen ve Eto'o değerlendirmesi

"Eto'o ile konuşma fırsatım buldu. Volkan ile de çok görüşme fırsatım olmadı. Ben oyuncular ile burada oturduğum zaman, gelecek planlarını ortaya koymak çok daha sağlıklı. Volkan daha 30 yaşında ve Türk Milli Takımı'nın da ona ihtiyacı var. Eto'o ile ilgili tartışılacak bir şey yok. Bugün itibarıyla çalışmalara başlayacak."

Konyaspor'un oyun yapısı

"Biz istatistikelere bakılıdğı zaman üçüncü bölgede en çok pozisyon üreten üçüncü ya da dördüncü takımız. Jahovic ve Eto'o için pozisyonları bitirmek de onların ustalığı." (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler