Mehmet Özdilek'ten Rodallega ve Orkan Çınar'ın transferi hakkında flaş açıklama!

18.01.2018 - 12:38 | Son Güncellenme: 18.01.2018 - 12:38

Mehmet Özdilek'ten Rodallega ve Orkan Çınar'ın transferi hakkında flaş açıklama!

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Rodallega ve Orkan Çınar'ın transfer iddialarına açıklık getirirken, 
Abdou Razack Traore ve Vedat Bora'nın son durumu hakkında bilgiler verdi.

Özdilek, ZiraatTürkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında 1-1 biten Trabzonspor- Konyaspor maçını değerlendirdi.

 

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte Mehmet Özdilek'in açıklamaları:

Trabzonspor'u elediğimiz için son derece mutluyuz.

Dün oynanan Trabzonspor maçını değerlendiren Özdilek: ''İki ayaklı müsabaka. İlk devrenin bitiminden sonra 1-0'ın avantajı ile Trabzon'a gittik. İlk devrenin tamamında oyunun kontrolü bizdeydi, böylece golü bulduk. İkinci yarıda Trabzon'un bize baskı kuracağını biliyorduk.Ona göre önlemimizi aldık. Maçın genelinde çok ürkütücü bir pozisyon olmadı, maç 80. dakikada 1-1 bitti. Hakedilmiş bir maç oldu diye düşünüyorum. Maça senenin şampiyonu olarak çıktık. Trabzon'u elediğimiz için son derece mutluyuz'' diye konuştu.

İkinci yarı zor bir müsabaka ile başlıyor

Süper Lig'de İkinci yarının ilk maçında tekrar Trabzonspor ile karşılacak olan tecrübeli teknik adam, "Trabzonspor ile 3. Müsabakamız. Trabzon'a karşı oynamak kolay değil.Trabzonspor, buraya geldiğinde 2 aydır kaybetmemiş moralli bir takım olarak gelmişti. Zor bir maç olacak. Kendi evimizde,seyircimizin önünde oynayacağız.İkinci yarı yarı zor bir müsabaka ile başlıyor. Bunun bilincindeyiz. Trabzon maçları hiçbir zaman kolay olmuyor. Pazar günü kıran kırana bir mücadele ile geçecek" dedi.

Orkan Çınar ve Yatabare sözleri

Transfer çalışmaları ile ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, ''Yatabare'yi kadromuza kattık. Beşiktaş'tan Orkan'la da ilgileniyoruz, bugün yarın belli olur. Onun haricinde bir de orta saha bakıyoruz. Orkan'ı bünyemize katmak için çalışıyoruz. Orkan'ın katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Ümit ederim ki anlaşma olur''sözlerine yer verdi.

Rodallega defterini kapattık!

Rodallega'yla ilgili transfer iddiası hakkında da konuşan Mehmet Özdilek, "Maç sonrasında Rıza Hoca ile Rodallega konusunda bir görüşme sansımız olmadı. Rodallega için iki ay önce Rıza Hoca ile görüştüm, Rıza Hoca da transferin mümkün olmayacağını söyleyince Rodallega defterini kapattım. Yönetimimiz golcü transferi için çalışmalarına devam ediyor, biz isimleri verdik. Transfer sezonu da bitmek üzere. En kısa zamanda çalışmalar tamamlanacaktır' şeklinde konuştu.

Traore sezonu kapattı!

Özdilek, Traore ve Vedat Bora'nın sakatlığı için, ''Traore'nin ilk sakatlığı yine Trabzon maçına denk gelmişti. Daha sonra operasyon geçirdi, ayağına vida taktılar. Daha sonra doktorlar, Traore'nin ayağındaki vidanın koptuğunu söyledi.Dolayısıyla bir operasyon daha geçirecek. Traore 2. yarıda kadroda olmayacak.

İkinci yarıda taraftarımıza hem iç sahada hem dış sahada ihtihacımız var. Onların itici gününü biliyoruz. Lig'i ilk 10 içerisinde bitirmek için çalışan bir grup olacagız hiç endişe etmesinler bizi desteklesinler.

Vedat Bora çok sert bir darbe ile karşı karşıyta kaldı. Mr'da kırık olmaması sevindirici" ifaderini kullandı. 

AJANSSPOR-

Senin için hazırladığımız haberler