Mehmet Sak, Beşiktaş maçı öncesi iddialı: "Öncelikli hedefimiz..."

17.10.2019 - 17:35 | Son Güncellenme: 17.10.2019 - 14:37

Mehmet Sak, Beşiktaş maçı öncesi iddialı: "Öncelikli hedefimiz..."

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nde forma giyen Mehmet Sak, Beşiktaş maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Sak, ”Milli arayı iyi değerlendirdik. Beşiktaş maçında önceliğimiz 3 puan” diye konuştu. Mehmet Sak’ın açıklamaları şu şekilde:

Mehmet Sak: “Beşiktaş maçı camiamız ve taraftarımız için çok önemli”

Ankaragücü olarak ciddi problemler yaşıyoruz ama biz takım olarak elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Beşiktaş maçında da öyle olacak. Taraftarımız ve camiamız açısından çok önemli bir maç. Bunun bilincinde hazırlanıyoruz. Milli arayı da iyi değerlendirdik. Takım olarak bu maçı iyi şekilde atlatmak istiyoruz.

Mehmet Sak: ”Öncelikli hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak”

Takımımızda Cebrail ve Canteros’un sakatlıkları var. Canteros’un durumu belli değil. Bizim için tabi ki önemli olan 3 puan. Galibiyet için uğraş vereceğiz. Kazanamadığımız bir pozisyonda elbette 1 puan da kötü olmaz ama önceliğimiz 3 puan.

Mehmet Sak: “Metin Hoca’nın aldığı cezayı doğru bulmuyoruz”

Hocamızın aldığı cezayı doğru bulmuyoruz. Hocamızın sahada olması bizim için çok önemliydi. Hocamız için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz ve kendisini mahcup etmeyeceğiz. Beşiktaş galibiyetini önemsiyoruz.

Mehmet Sak: “Seçim bizi etkilemez, işimize bakıyoruz”

Bizler profesyonel futbolcularız. Kulüpteki karışıklığı kimse istemez. Ama bizim olayımız antrenman yapmak ve maçlara en iyi şekilde hazırlanmak. Seçim süreci biz futbolcuları etkilemeyecek. Biz işimize bakıyoruz.

Mehmet Sak: “Taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz”

Taraftarlarımız bize her zaman destek oluyorlar. Olmaya da devam edeceklerdir. Onların yüzünü oynayacağımız iyi futbolla ve alacağımız başarılı sonuçlarla güldürmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler