Mehmet Sak, Trabzonspor maçı öncesi iddialı!

22.11.2019 - 11:41 | Son Güncellenme: 22.11.2019 - 11:45

Mehmet Sak, Trabzonspor maçı öncesi iddialı!

Ankaragücü forması giyen Mehmet Sak, Süper Lig’in 12.haftasında Trabzonspor ile sahalarında oynayacakları maç öncesi Radyospor’a konuştu. Ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek istediklerini söyleyen sarı-lacivertli futbolcu, ”Trabzonspor’un eksikleri bizi ilgilendirmiyor. Tek düşüncemiz 3 puan” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in canlı yayında konuğu olan Mehmet Sak’ın açıklamaları şu şekilde:

Mehmet Sak: "Trabzonspor'un eksikleri bizi ilgilendirmiyor, hedefimiz 3 puan"

Bizim için Trabzonspor maçı çok önemli. Milli arayı iyi geçirdik. Trabzonspor maçında kazanmak istiyoruz. Tüm hazırlığımızı bu yönde yaptık. Trabzonspor’un da eksikleri var ama bu bizi ilgilendirmiyor. Tek düşüncemiz alacağımız 3 puan.

Mehmet Sak: "Kazanmamız gerektiğinin bilincindeyiz"

Önceki sezon da Trabzonspor maçı sonrası yükselişe geçmiştik. Takım olarak kazanmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Hocamız da bu yönde bizi hazırladı. Trabzonspor maçını kazanacağımıza inanıyoruz.

Mehmet Sak: "Ligi, bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz"

Ankaragücü olarak ligdeki hedefimiz belli. Türkiye’nin en büyük camialarından biri. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz.

Mehmet Sak: "Lig heyecanlı geçiyor, kalitesi ortada"

Takımlar arasında çok fazla farklılık görmüyorum. Herkes herkesi yenebilecek durumda. 2 maç kazanan takım kendisini bir anda ilk 5’te bulabiliyor. Ya da tam tersi. Bence lig heyecanlı geçiyor. Ligin kalitesini ortaya koyuyor.

Mehmet Sak: "Taraftarlarımızın beklentilerinin farkındayız"

Biz takım olarak elimizden geleni her zaman yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Var gücümüzle çalışıyoruz. Taraftarlarımızın beklentilerinin de farkındayız. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler