''Göztepe'yi devretmeye hazırım"

30.07.2020 - 21:31 | Son Güncellenme: 31.07.2020 - 08:26

Süper Lig takımlarıdnan Göztepe satılacak mı? Kulübün başkanı Mehmet Sepil konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Mehmet Sepil, Katar ve Çin gibi ülkelerin kulübe olan ilgisinin normal olduğunu da konuşmasını ekledi. Peki, Göztepe satılacak mı? Mehmet Sepil konuyla ilgili hangi açıklamalarda bulundu? İşte detaylar...

''Göztepe'yi devretmeye hazırım"

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TV35'e yaptığı açıklamada kulübü devretmeye hazır olduğunu söyledi. Sepil, ''Güzelken iyi ama bırakmayı da bilmeli. Küstüm demek olmaz. Ama yorgunum, hakikaten bezginim'' dedi. İşte detaylar...

 

 

Görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Başkan Sepil, "Biz görev değiştiririz. Benim yorgunluğum var. Benim için hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Bu işi iyi bir şekilde yapabilecek kurguyu oluşturursak Göztepe'yi devretmeye hazırım. Ama hazırım demek ayrı bir şey, yapmak ayrı. Profesyonel görüşmeler yürütülüyor ama henüz sonuca yaklaşmış bir durum yok.

Yatırımcı eğer bir hikayeniz varsa gelir. Göztepe de bu hikayeye sahip bir kulüp. Biz hikayeyi yapmadık, hikayemizi devam ettirmek için kurguladık. Sadece Çinli, Katarlı diyoruz. Öyle değil. Avrupa'dan, Amerikalıların ciddi ilgisi var. Göztepeliler söylentilere fazla kulak asmasın. Bundan sonra daha fazla çıkacak bu söylentiler. Ciddiyete vardığında bunu ilk Göztepeliler duyacak'' şeklinde konuştu.

"Eğer yatırım yapacaksanız bu takım Göztepe olmalı"

Pandemi süreciyle spora olan ilginin arttığını söyleyen Mehmet Sepil, "Pandemi süresinin getirdiği ilginç bir gelişme oldu. Spora olan ilgi arttı. Eğer Türkiye'de bir kulübe yatırım yapacaksanız, emin olun bu takım Göztepe olmalı.

Yatırım yapmanız için gerekli koşullar var. Bütün Türk kulüpleri zarar ediyor. Göztepe bugün Türk futbol tarihinin en önemli hikayelerinden biridir. Ben hikayeyi yapan, canlandıran bir kişiyim. Hikayenin en önemli parçası ise taraftar" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler