Mehmet Sepil'den flaş açıklama: 'Tüm sorumluluk bende'

16.04.2019 - 17:48 | Son Güncellenme: 16.04.2019 - 20:48

Mehmet Sepil'den flaş açıklama: 'Tüm sorumluluk bende'

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil gündeme dair açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'da konuşan Başkan Sepil şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'nin bence en büyük camialarından biri Göztepe, 2 yıldır Süper Lig'deyiz geçen sene ligi beklentilerimizin üstünde bitirdik, ikinci senenin daha zor olacağını biliyorduk. Gelecek sezon yeni stat geliyor. Kadromuzun yeterli olduğunu düşündük ama öyle olmadı. Bunun başlıca sebebi aldığımız kararlar ve transferler.Şu andaki durumda tüm sorumluluk bende.

Beklemediğimiz bir durum oldu hataları daha fazla yaptık. 5 senedir başkanlık yapıyorum böyle kriz yaşamadık. Ortada bir gerçek var; böyle bir kadronun olmasının sebebi kaybettiğimiz maçlardan dolayı oyuncuların psikolojisi. Her şeyi yapıyoruz, önümüzde 6 maç var, 4 tanesi kendi sahamızda her şey kendi elimizde. En son Kulüpler Birliği toplantısında da dedim 'VAR'ın en büyük temsilcisi benim. Eğer VAR uygulamasının böyle olacağını bilseydim bu sene başlamasını istemezdim' dedim. Kulüpler Birliğinde VAR Türk futboluna adalet için kuruldu ama maalesef çorba haline geldi. Şu an VAR'ın Türk futboluna hiçbir yararı yok. Bunun düzenlenmesi lazım, bütün takımların canı yanıyor. Bizim bu durumda olmamızın sebeplerinden biri bu.

Ofsaytla alakası olmayan pozisyonda bayrak kalkıyor. Hakemler birkaç hafta dinlendiriliyor ne yararı var? VAR'ı keşke 1 yıl daha bekleseydik. Akhisar maçı sonrası bir itişme kakışma olayı oldu, burada ilk suçlu yine biziz, Akhisar maçı önemli maçtı maçın 88. dakikasında gol yiyorsunuz ondan sonra oyuncular arabayla eve gidiyor, bu doğru değil yenilgiler Türk futbolunda kriz yaratıyor.

Bizim bir futbolcumuz seyirciye bir harekette bulunamaz. Biz bir aileyiz, bu işi kendimiz çözeriz, birçok gruplardan çağrılarda var, hepimizin yapması gereken her şeyi unutup bu maçlara odaklanmak zorundayız. Sezon sonu herkes söyleyeceğini söyler. Oyuncularla sürekli konuşuyoruz daha fazla motivasyon nasıl sağlarız diye uğraşıyoruz. Bilet fiyatlarında indirim talebi varmış tabii ki yapacağız.

Senin için hazırladığımız haberler