Mehmet Topal kazanıyor, ödeme yapılmıyor

30.09.2024 - 23:51 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 23:55

Mehmet Topal’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Petrolul, oyunculara maaş ödemesinde sorunlar yaşadığı ve 4 aydır ödeme yapılmadığı iddia edildi. Detaylar...

Mehmet Topal kazanıyor, ödeme yapılmıyor

AJANSSPOR HABER

Mehmet Topal’ın çalıştırdığı Romanya 1. Lig ekibi Petrolul Ploieşti'nin 4 aydır ödeme yapmadığı iddia edildi. Topal, takımın başına geçtikten sonra ise ligde rekorlar kırmaya başlamıştı.

4 aydır maaş alınmıyor

Çıkan iddialara göre; Mehmet Topal’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Petrolul'de neredeyse 4 aydır maaşlar ödenmiyor.

Söylenen paralar ödenmedi

Eski Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya ve Türk yatırımcılar, Petrolul Ploiești kulübüne vaat ettikleri 3.3 milyon euro’nun sadece 270 bin eurosunu ödedi.

Galibiyet serisi yakaladı

Mehmet Topal yönetimindeki Petrolul Ploieşti, Romanya Ligi’nde kaybetmeyi unuttu. Ligde 8 haftadır bileği bükülmeyen Topal ve öğrencileri, Hermannstadt maçında da gülen taraf olarak kaybetmeme serisini 9 maça çıkardı. 2024-25 sezonu Romanya Ligi’nde; Rapid Bükreş, Slobozia, Botoşani ve Hermannstadt maçlarından galip ayrılan Petrolul Ploieşti; Buzau, Universitatea, Cluj, Otelul Galati, Farul ve FCSB karşılaşmalarında sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Topal’ın teknik direktörlük görevini üstlendiği Petrolul Ploieşti, ligdeki tek mağlubiyetini ise Dinamo Bükreş deplasmanında almıştı.

Petrolul Ploieşti, bu sezon en farklı galibiyetini Hermannstadt’a karşı aldı. Ligin 11. haftasında Hermannstadt’i 4-1 mağlup ederek ilk kez bir maçta 4 gol kaydeden Topal’ın öğrencileri, aldığı en farklı skoru ligin 8. haftasında 2-0’lık Botoşani mücadelesinde elde etmişti.



Senin için hazırladığımız haberler