Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş... Mehmet Topal bu sefer farklı bir görev için dönüyor

Burak Alaca
27.09.2023 - 17:19 | Son Güncellenme: 27.09.2023 - 17:46

2021-2022 sezonunun sonunda futbolu bırakan eski milli orta saha oyuncusu Mehmet Topal, yeşil sahalara farklı bir görev için dönüyor.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş... Mehmet Topal bu sefer farklı bir görev için dönüyor

AJANSSPOR-HABER

Daha önce; Galatasaray, Fenerbahçe, Valencia, Rams Başakşehir ve son olarak da Beşiktaş formaları giyen 37 yaşındaki eski milli orta saha oyuncu Mehmet Topal için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Sahalara kulübede dönüyor

Haber Global'e göre Türkiye Futbol Federasyonu milli takımın başına geçen İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın yardımcılık görevini ülke futbolunu çok iyi bilen yerli bir isme emanet etmek istiyor. Mehmet Topal bu bağlamda TFF'nin gündeminde olduğu iddia edildi.

"Türk yardımcı olacak"

Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi geçtiğimiz günlerde İtalyan teknik direktörün ekibinde yardımcı antrenörlerin Türk olacağını "Hocamızın iki Türk yardımcısı olmasını planlıyoruz. Hem bizim hem hocamızın görüşmeleri olacak. Daha görüşmeler gerçekleşmedi. Görüşmelerden sonra hocamızla beraber karar vereceğiz. İnşallah gelecek hafta kimler olacağını paylaşacağız." ifadeleriyle belirtmişti.

İlgini Çekebilir
Montella ile 6. kez forza Türkiye!
Habere Git

17 yıllık kariyerini noktaladı

Dardanelspor^'da başladığı futbol kariyerinde 17 yıl boyunca ülkemizde üç büyük kulüpte de forma giyen yıldız;,La Liga'nın önemli ekiplerinden Valencia için de ter döktü. Deneyimli orta sha oyuncusu 2021-2022 sezonunda Beşiktaş forması giydikten sonra emekliliğini açıkladı.

81 maçta milli oldu

İlk milli maçına Fatih Terim yönetiminde 6 Şubat 2008'de çıkan başarılı ön libero ay yıldızlı formayı kariyerinde 81 kez terletti.

Senin için hazırladığımız haberler