Mehmet Topal'dan alkışlanacak davranış!

22.03.2018 - 23:00 | Son Güncellenme: 22.03.2018 - 23:00

Çarşı Kadın Taraftar Grubu Kurucusu ve Posta Gazetesi Yazarı Suna Akyıldız, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını yanıtladı.

Birçok ünlüden yardım aldıklarını anlatan Suna Akyıldız, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın da destekçileri arasında olduğunu vurguladı.

Sözlerine Çarşı Kadın Taraftar Grubu'nun doğuşunu anlatarak başlayan Suna Akyıldız, "Ben koyu Beşiktaşlıyım. Biz okullara yardıma başladığımızda kadın arkadaşlarımızın hepsi Beşiktaşlıydı. Sonrasında, 'Bir oluşum yapalım' dedik. 5 yıl önce başladık. Kadın elinin değdiği her şey mutlaka sonuçlanıyor. Dernek olmak istemedik. Bunun sebebi ise; biz para toplayan bir kuruluş değiliz. Çok küçük grup olarak görünüyoruz ama sayımız fazla. Gönüllü annelerimiz var. Bunlardan gelen mektuplar var. Bundan 5 yıl önce bir mektup almıştım. Mektupta 'Büyüdüğüm zaman ben de sizin gibi insanlara yardım edeceğim' yazıyordu. Bunu ilk kez söylüyorum ben de burslu okudum. Biz taşın altına elimizi koyduk. Güven duygumuzu kaybeden bir toplumuz. İnsanların kafasında zaman zaman soru işareti de oluyor. Çarşı Grubu bence Türkiye'nin vicdanı. Çarşı takımlarında üzerinde" ifadelerini kullandı.

Birçok ünlüden yardım alıyoruz!

Birçok ünlü kişiden yardım aldıklarını belirten Akyıldız, "Fenerbahçeli oyuncu Mehmet Topal her sezon bize yardım yolluyor. Bunun dışında Halil Sezai ve Hayko devamlı yardım gönderen kişiler arasında. Sadettin Saran Bey desteklerini esirgemiyor. Ben bütün hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler