Mehmet Zeki Çelik: Lille'de başarılar yakalamak istiyorum

10.07.2018 - 13:59 | Son Güncellenme: 10.07.2018 - 16:59

Mehmet Zeki Çelik: Lille'de başarılar yakalamak istiyorum

Fransa ekibi Lille'in yeni transferi Mehmet Zeki Çelik, önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer süreci hakkında bilgiler veren Mehmet Zeki, kariyer planlamasını anlattı.

Lille'in yeni transferi Mehmet Zeki Çelik, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Luis Campos beni transfer etmeyi çok istedi'

Sözlerine ilk duygularını anlatarak başlayan Mehmet Zeki Çelik, "Lille'de ilk tesise girdiğimde çok mutlu oldum. Beni
çok sıcak karşıladılar. Gençlerle kurulu olan bir ekip. Burayı gerçekten beğendim. Lille yetkilileri ilk olarak Karabükspor ile kupa maçımı izlemiş, 6 ayda 5 maçımı canlı seyrettiler. Daha sonra internetten de izlemeye devam ettiler. Sportif Direktör Luis Campos beni transfer etmeyi çok istedi" dedi.

'Fransa Ligi tempolu bir lig'

Fransa Ligi hakkında konuşan Mehmet Zeki, "Fransa Ligi tempolu bir lig. İdmanlara çıkınca bir alışma sürecim olacaktır. En kısa zamanda bu süreyi atlatmaya çalışacağım" diye konuştu. 

'Lille'de başarılar yakalamak istiyorum'

Kariyer planlamasından da bahseden genç futbolcu, "2-3 sene Lille forması giyip burada başarılar yakalamak istiyorum. Daha sonra geldiğimiz noktaya göre gelecek planlarıma karar vereceğim. Lille'de oynamak benim için bir hayaldi. 3 sene önce 3.Lig'de forma giyiyordum. İstanbulspor ile şampiyon olduk ve 1.Lig'de Milli takım forması giydim. Bu ligden de Fransa Ligi'ne transfer oldum. Benim için çok ilginç bir olay. Çok mutlu oldum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş itirafı!

Eski hocası Yalçın Koşukavak'tan övgü dolu sözlerle bahseden Mehmet Zeki Çeliki, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Yalçın Koşukavak ile görüştük. Sezon içerisinde de konuşmuştuk. Beni hep destekledi ve gitmemi söyledi. O da Gazişehir ile çalışacak. Ona da buradan başarılar diliyorum. Beşiktaş ile ilgili söylentiler çok oldu ancak kulübe resmi teklif geldi mi açıkçası fikrim yok. Fransa’da tek başıma yaşayacağım. Yanıma dil öğrenmem için bir yardımcı olacak. Ailem Bursa’da, ben Fransa’da tek başıma olacağım. Lille taraftarları mesajlar atıyor. Bana karşı çok ilgililer Kulübün de bana olan ilgisi çok yoğun. Hepsi çok sıcak kanlı karşıladılar beni. İnşallah güvenlerini boşa çıkarmam"

 

Senin için hazırladığımız haberler