Mekanın sahibi konuştu: "Mesut için canımı veririm"

26.07.2019 - 18:47 | Son Güncellenme: 26.07.2019 - 15:54

Futbol hayatını İngiltere'nin Arsenal takımında sürdüren Mesut Özil, dün akşam Londra'da bıçaklı saldırıya uğradı. 30 yaşındaki futbolcu, olay sırasında yanında olan takım arkadaşı Sead Kolasinac'ın büyük çabaları sayesinde saldırıyı yara almadan atlattı.

Olayın gerçekleşmesinin ardından Mesut Özil bir Türk restourantına sığındı. Mekanın sahibi Yağmur Çiçek, NTV'ye yaşananları anlattı:

"Olay burada başlamadı. Bize saat 5 sularında telefon ettiklerinde saat 5 civarındaydı. Biz dışarı çıktığımızda Mesut zaten restaurantın önüne arabayı park etmişti. Biz polisi çağırdık ve olayları anlamaya çalıştık. İki kişi motorsikletin üzerinde bunları takip ediyor ve arabaya tuğla atıyor. Eşi arabadaydı, korkmuştu. 

Ben Mesut Özil'i gayet sakin gördüm. Arabadan çıkıp biraz bakındı. Hanımı biraz korktu haklı olarak. Onun adına çok üzüldüm. Onlar bizim için futbol kimliğiyle değil yürekleriyle seviyoruz onları. Biz onlarla aile gibiyiz. Ben Mesut'u çocuğum gibi seviyorum bunu defalarca söyledim kendisine. Onun için canımı bile verebilirdim. Hanımını da çok seviyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler