Melahat Aydın: Önce gruptan çıkmayı, sonra finali hedefliyoruz

21.11.2017 - 13:47 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 13:47

Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda yarın konuk edecekleri Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımını sahalarında yenmek istediklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon Avrupa Kupası'nda hedeflerinin final olduğunu, bunun için de çok iyi maçlar oynadıklarını belirtti.

HEDEF FİNAL

İyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Aydın, şöyle konuştu:

"Avrupa Kupası'nda hedefimiz tabii ki final. Ancak ilk adım olarak önce gruptan lider çıkmak istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Yarın sahamızda Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımıyla karşılaşacağız. Deplasmanda rakibimizi 86-59 yenmeyi başarmıştık. Burada da yenip hedefimize doğru yürümek istiyoruz. Bu maça çok iyi hazırlandık. Yarın taraftarımızın da desteğiyle bu maçı alacağız."

Aydın, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de iyi durumda olduklarını, cumartesi günü Beşiktaş'ı konuk edeceklerini dile getirerek bu maçı da kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'ndaki Mersin Büyükşehir Belediyespor-MBK Ruzomberok mücadelesi yarın saat 18.30'da Edip Buran Spor Salonu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler