Meleke'den Sörloth'a övgü dolu sözler: 'Roy Hodgson'a katılmıyorum'

02.02.2020 - 16:35 | Son Güncellenme: 02.02.2020 - 14:04

Crystal Palace'ın teknik direktörü Roy Hodgson, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Alexander Sörloth'Un performansını değerlendirdi.

Deneyimli teknik adam, düzenlenen basın toplantısında Sörloth'un başarılı performansının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Onu takip etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Biliyorsunuz buraya geldiğinde ondan beklentiler büyüktü. Ancak bu kolay değil ve hemen beklentileri karşılayamadı. Sonrasında hak ettiği şansları burada bulamadığı bir durum oluştu. Böyle olunca oynayabileceğiniz bir yere gitmelisiniz. Düzenli şans bulacağı bir yere gitmesini istedik. Sörloth'u transfer ederken onda gördüğümüz potansiyeli göstereceğini umarak böyle bir karar aldık. Ancak Türkiye ligine saygı duymakla birlikte üzülerek söylüyorum ki bunlar aynı seviyede ligler değil. Farklı bir futbol var. Türkiye'de bu kadar gol atması gelip burada da aynı sayıda gol atacağı anlamını taşımıyor. Onu kiralarken uzun vadeli bir anlaşma yaptık ve şimdi bu anlaşamya saygı duymalıyız. Umarım performansı böyle devam eder ve Premier Lig'e döndüğünde Palace'a da gollerini getirir."

S Sport Yorumcusu Uğur Meleke, Roy Hodgson'ın açıklamalarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Uğur Meleke: "Roy Hodgson yaşayan bir efsane. Ancak tespitine kısmen itirazım var. Bu sezon Avrupa’da 3, milli takımda da 4 golü var Sörloth’un. Bu genç adam, Premier Lig’de 8-10 takımda direkt oynayabilecek, sezonda da 10 gol yapabilecek özellikte."

Senin için hazırladığımız haberler