Melen Çayı'nda rafting öncesi evlenme teklifi

30.07.2017 - 17:31 | Son Güncellenme: 30.07.2017 - 17:31

Uluslararası rafting rehberi Aydın Aksoy, rafting turu öncesinde atladığı melen Melen Çayı'ndan çıkarak kız arkadaşına evlenme teklif etti

Kendisi gibi rafting rehberi olan kız arkadaşı Gamze Terzioğlu ile hayatını birleştirmek isteyen Aksoy, çayın üzerinden geçen zıplineye bindi. Daha sonra yaklaşık 30 metre yükseklikten suya atlayan Aksoy, ardından suyun içinden çıkarak kıyıda kendisini bekleyen Terzioğlu'na evlilik teklif etti.

Rafting yapmak için tesis önünde bekleyen vatandaşlar tarafından alkışlanan rehber Aksoy, "Evet" cevabını aldığı Terzioğlu'nun parmağına yüzük taktı.

Aksoy, teklifin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok sevdiği kız arkadaşına farklı bir evlilik teklifi yapmak istediğini söyledi.

Evlilik teklifine uzun zamandır hazırlandığını aktaran Aksoy, şöyle konuştu:

"Ben zaten planlamıştım. Kendisi de su ile ilgilendiği için böyle bir organizasyon düzenledim. Rafting yaparken evlilik teklifini yapayım dedim. Ben de Gamze de Rizeliyiz. Rafting yapmak için Melen Çayı'na geldik, rafting turumuzu süslemek istedim. Raftingcinin evlenme teklifi de zaten ya suda olur ya da sudan çıkınca olur. Çok da mutluyum."

Heyecanlı olduğu gözlenen Gamze Terzioğlu ise evlilik teklifini rafting turundan önce hiç beklemediğini ifade etti.

Terzioğlu, çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok heyecanlandım. Hiç beklemiyordum, en azından bugün için hiç beklemiyordum. Çok mutluyum, onunla birlikte olduğum için gurur duyuyorum." dedi.

Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe de çok güzel bir ana şahitlik ettiklerini söyledi.

Çifti tebrik eden Tepe, "Çeşitli etkinliklerle burada misafirlerimizi mutlu ediyoruz. Burada mutlu olmaları, o anları burada yaşamaları bizi mutlu ediyor. Yoğunluğumuz temmuz-ağustos itibarıyla devam ediyor. Denizlerden ziyade nehirlere güzel bir talep var. Ambiyans çok güzel, inşallah hep bu şekilde devam ederiz. Sezon çok hızlı ve raftinge yoğun talep var." diye konuştu.

Çift açıklamaların ardından özel elbiseleri giyerek, Melen Çayı üzerindeki 13 kilometrelik parkurda rafting yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler