Melih Mahmutoğlu: "İnşallah şampiyonluklar kazanmaya devam ederiz"

30.10.2018 - 22:14 | Son Güncellenme: 30.10.2018 - 22:14

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Melih Mahmutoğlu, Tivibu Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulundu. Mahmutoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Melih Mahmutoğlu, Tivibu Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulundu.

Mahmutoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Hedefim her zaman büyük takımda oynamaktı. Taraftarı olduğum takımda oynamak tabii birinci hedefimdi. Ama tabii insan takım seçemiyor, Erdemir'de oynarken düşünemiyorsun tabii ailem de vardı. Sezon benim için iyi geçti. Biraz da Fenerbahçe beklentisi vardı bende. Ondan sonra görüşmelere başladık. Zeljko Obradovic'in de Fenerbahçe'ye gelişi beni daha heyecanlandırdı. Onunla beraber çalışmaya başladım. Orası benim için hayatımın en önemli zamanlarıydı, iyi geçirmek çok önemliydi. Kendimi hazırlamak çok önemliydi. Çok uzun süreler Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyordum.

Aslında Fenerbahçe'de oynamadım ama senelerce hep bu camianın içinde gibiydim, taraftarı olduğum için her maça gelip gittim. Basketbol, futbol. Aşina diyebilirim kendimi çok sıcak hissettim, kendi evimde gibi hissettim. Bu önemli çünkü, ben biraz daha profesyonel bakamıyorum o işlere. Fenerbahçe hissi bende çok yüksek olduğu için. İlk geldiğim sene bana kolaylık sağladı hem hocayla iletişimimiz. Dediğim gibi benim için çok özel anılar.

Fenerbahçe forması giydiğiniz her alanda şampiyonluğa oynarsınız. Bu ömrünüz boyunca böyle olmuştur. Tabii ki Obradovic'te seneler boyunca hep en yukarıda oldu, hep finaller oynadı ve şampiyonluklar yaşadı. Fenerbahçe'ye kendisi çok yakıştı kendisi de çok benimsedi burayı ve evi gibi görüyor.

Güzel bir aile ortamı var Fenerbahçe'de, herkes çok mutlu. İnşallah uzun süreler burda hem hoca hem ben ve diğer takım arkadaşlarım şampiyonluklar kazanmaya devam ederiz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler