Melih Mahmutoğlu: "Rakibimize saygı duyuyoruz"

02.10.2018 - 21:20 | Son Güncellenme: 02.10.2018 - 21:20

Başkent Ankara'da Fenerbahçe ile Anadolu Efes 34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası için ter dökecek. Müsabaka Melih Mahmutoğlu açıklamarda bulundu.

Başkent Ankara'da Fenerbahçe ile Anadolu Efes 34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası için ter dökecek. Müsabaka Melih Mahmutoğlu açıklamarda bulundu. 

Fenerbahçe'nin kaptanı Melih Mahmutoğlu ise "Burada olduğumuz için heyecanlıyız, gururluyuz. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Önemli bir kupa. İyi durumdayız. Hazırlık maçları istediğimiz gibi geçti. Zorlu bir maç olacak. Anadolu Efes yeni oyunculardan kurulu iyi bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Melih, yeni yabancı kuralıyla ilgi ise şunları söyledi:

"Türk oyuncular için her sene önemliydi. Belki yabancı oyuncu sayısı fazlaydı. Ama biz her zaman sahaya çıktığımızda kendimizi göstermemiz gerekiyordu. Türk oyuncular olarak kendimize düşen görevi kaç dakika olursa olsun elimizden geldiğince yaptık. Türk oyuncular olarak bu seneki kuralla beraber daha ciddi sorumluluklar alacağız. Milli takımda da gördüm, herkes bunun bilincinde."

Senin için hazırladığımız haberler