Melih Mahmutoğlu'ndan Merve Terim'e 'Parti' yanıtı

13.06.2024 - 10:32 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 10:35

Anadolu Efes’i yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Beko‘nun kaptanı Melih Mahmutoğlu, Fatih Terim‘in kızı Merve Terim Çetin'in paylaşımına yanıt verdi.

Melih Mahmutoğlu'ndan Merve Terim'e 'Parti' yanıtı

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi 4. maçında evinde konuk ettiği Anadolu Efes'i 80-72 mağlup eden Fenerbahçe Beko seriyi 3-1 kazanarak şampiyonluğa ulaşan taraf oldu.

Fenerbahçe Beko’nun yıldızı Melih Mahmutoğlu, karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı.

"Bizim partilerimizi kimse engelleyemez"

Anadolu Efes’in kazandığı serinin üçüncü maçından sonra yaptığı paylaşımla gündem olan Fatih Terim’in kızı Merve Terim’e cevap veren Mahmutoğlu, “Bizim partilerimizi iptal etmişlerdi, öyle diyorlardı. Biz çarşamba günü daha güzel parti olur diye düşünmüştük, bizim partilerimizi kimse engelleyemez. Biz parti yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ne olmuştu?

Fatih Terim’in kızı Merve Terim, Anadolu Efes’in serinin üçüncü maçını kazanmasından sonra bir paylaşım yapmıştı. Efes’in galip geldiği maçtan sonra Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edememiş ve seri dördüncü maça uzamıştı.

Merve Terim, “Beyler, neyi başardığınızı anlamıyorsunuz. Büyük partiyi bozdunuz” yazarak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Galatasaray deplasmanındaki galibiyetten sonraki sözlerine göndermede bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler