Melisa Döngel açıkladı! Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Özgür Koç
14.02.2024 - 13:35 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 13:45

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz ile ünlü oyuncu Melisa Döngel'in aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Güzel oyuncudan aşk iddiasıyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Melisa Döngel açıkladı! Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın 23 yaşındaki milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz'ın ünlü sinema ve dizi oyuncusu Melisa Döngel ile aşk yaşadığı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Melisa ve Barış aşk yaşıyor iddiası

TV8'de ekrana gelen Aramızda Kalmasın programında Galatasaray ve A Milli Takım'daki performansıyla Avrupa devlerinin transfer listesine giren yıldız futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın, 24 yaşındaki güzel oyuncu Melisa Döngel ile gözlerden uzak mutlu bir beraberlik yaşadığı ileri sürülmüştü.

Melisa Döngel'den açıklama

'Bizim Hikaye', 'Elif', 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam', 'Dünyayla Benim Aramda' ve 'Barbaros Hayreddin: Sultan Fermanı' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Melisa Döngel, Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddiasına cevap verdi.

"Hayatımda kimse yok, keşke birisi olsa"

Cadde'de yer alan habere göre; dün gece Kuruçeşme'de bir etkinliğe katılan güzel oyuncu, "Hayatımda kimse yok, keşke birisi olsa" yanıtını verdi. 

"Kendisini tanımıyorum bile. Ben Fenerbahçeliyim"

24 yaşındaki oyuncu, adının birlikte anıldığı Barış Alper Yılmaz'ı tanımadığını belirterek, " "Kendisini tanımıyorum bile. Öyle bir aşk haberi doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. Çok koyu bir taraftar değilim ama takım tutmak adı altında söylerseniz Fenerbahçe taraftarıyım." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler